2777
2789

من از همین الان دلم نمی‌خواد پولم توی خونه خرج بشه 

مرد وظیفشه خرج خونه رو دربیاره به منم به اندازه یه خانم خانه دار پول تو جیبی بده 

یعنی چی تازگیا مد شده زن شاغل خودش پول خودش رو تو خونه بده 

مگه خانومای خانه دار پول خرج خونه میکنن که از ما توقع دارن؟

قبلا شاغل بودم اره چون قسط زیاد داشتیم حقوق من به موقع بود همون موقع می‌گرفتم میرفتم قسطارو میریختم شوهرم هروقت می‌گرفت خرج خونرو میداد

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از بچه دار شدنم 

ارایشگر بودم 

هر پولی که در میاوردم به شوهرم نمیگفتم و هر وقت میپرسید هم چند برابر کمتر ازون مبلغ میکفتم

و میرفتم طلا یا سکه میگرفتم

همون سکه هایی که جمع کرده بودم

امسال فروختم ۳۵۰ تومن شده بود

روی ماشین گذاشتیم یه ماشین بهتر گرفتیم

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

چجوری به مرد باید فهموند؟مرداد بد عادتن دو بار خرج کنی بار سوم میگن داری دیگه خودت بده

والا از اول عادت نکرد نمیدونم چجوری

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را