2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10608 بازدید | 498 پست
سلام خیلی متاسف شدم ازشرایط تون ،،ولی یه سوال دارم شماکه میخواید جدابشید ودر شرف طلاق هستید چرا وقت ...

می‌دونم دادگاه این چیزا رو قبول نداره می‌خوام باهاش شوهرمو تهدید کنم که حضانت بچه هامو بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشم برای برگرداندن نیست می‌خوام از این طریق بهش فشار بیارم حضانت بچه ها رو بگیرم 

منم بهم  خیانت شدپسر ۷ ساله دارم  و باردارم   و شوهرم میگه نمیذارم  رنگ  بچه ها  رو ببینی      اون  زن هرزه هم  شوهر داره  ب شوهرشم  گفتم   تازه   از پشت خانمش  دراومد    میگه تهمته و.....  با فشار نمیشه  کاری ش کرد   زمونه عوض  شده  مردا غیرت   ندارن

یه درصد هم درنظر بگیر که زنه با شوهرت هیچ رابطه ای نداره و شوهرت حالا به خاطر مسایل کاری ، بانکی یا ... شماره اش و سیو کرده
خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چقدر بده که یه زن بره تو زندگی مرد متعلقه😔خیلی کار کثیفیه

خیلی بینهایت باید عوضی باشی که وارد رابطه بامرد متأهل بشی 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

اگ میخوای ادرسش رو پیدا کنی و زیاد هم معتل نشی 

با یک شماره دیگه برای احتیاط به زنه پیام بده و وقت برای کراتین بگیر بگو تو ارایشگاه یک خانمی مثلا مریم یا زهرا یا فاطمه بهم شماره داده واسه کراتین گفته پیشتون اومده 

خلاصه قرار بزارسعی کن اخر وقت باشه  ولی خودت نرو در واقع سر کارش بزار

بعد که از محل قرار داشت میرفت خونه تعقیبش کن

دیده را نادیده کن نادیده را هرگز مگو
شما نميشناسي شايد اون شما رو ميشناسه  پيشش نرو حواسشو جمع ميكنه نا محسوس تعقيبش كن برو خونه ...

اره منم هپین فکرو کردم.

بهتره  اسی دوستی خواهری چیزی بفرسته سراغش

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
برا خیلیا فال گرفتم عزیزم گفتم مرد یا پیرمرد؟ آخه مشخص نمیکنه دقیق برای یه شوهر یه کاربر پیرمرد افت ...

عزیزم برا منم یه فال میگیری؟

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
اگ میخوای ادرسش رو پیدا کنی و زیاد هم معتل نشی  با یک شماره دیگه برای احتیاط به زنه پیام بده و ...

ببین می‌خوام با آدرس و نشونی شوهرمو بترسونم بدونه می‌دونم و تحت فشار باشه حضانت بچه ها رو بده