2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10611 بازدید | 498 پست
شاید گفته متاهله منظورش به شوهرت بوده باید تو محل زندگیش تحقیق کنی بفمی شوهر داره یا نه انشاالله م ...

ببین دوستم زنگ زده بهش ب بهانه خواستگاری میگه تا گفتم خواستگاری شلیته گری شروع کرد که من متاهلم فلان فلان شده فوحش ناموسی زن صدا پیر داشته بعد شوهرش از اونور فوحش میداد و عربده

از من میشنوی با دوتا بچه طلاق نگیر،بمون تو خونت ولی اصلا همسرتو نبین،فک کن وجود نداره،با دوتا بچه سخ ...

سخت نیست بمونم هر روز بگه نمبخوامت برو گمشو بیرون و هر ماه داد خواست طلاق بده؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست بمونم هر روز بگه نمبخوامت برو گمشو بیرون و هر ماه داد خواست طلاق بده؟؟؟؟؟؟

خب اگه خودش دادخواست طلاق میده و حاضره مهریه و حق و حقوقتو بده جدا شو،وگرنه با دست خالی سخت میشه زندگی کنی.

خب اگه خودش دادخواست طلاق میده و حاضره مهریه و حق و حقوقتو بده جدا شو،وگرنه با دست خالی سخت میشه زند ...

خواهر میگم با گرگ زندگی کردم کسی باور نمیکنه سه سال پیش کاری کرد گولم زد مهرمو بخشیدم منم ب زور چک سفید ازش گرفتم

خواهر میگم با گرگ زندگی کردم کسی باور نمیکنه سه سال پیش کاری کرد گولم زد مهرمو بخشیدم منم ب زور چک س ...

میفهمم چون خودم با یکیش زندگی کردم🤦‍♀️🤦‍♀️چک سفیدو به مبلغ مهریه ت بنویس بزار اجرا بعد جدا شو،مفت ازش جدا نشو عزیزم.اون که نمیخادت حداقل حقتو بده بعد،مرتیکه لاشی بعد دوتا بچه تازه یادش افتاده که بره پی الواطیش .

همین موندم چطور شماره شوهره رو پیدا کنم

تنها راه اینه زنه رو تعقیب کنی برسی به خونشون بعد وقتی زنه سرکاربود رو در رو با شوهره حرف بزنی یا اگه تونستی

به یه بهانه ای شماره ای چیزی از همسایه هاشون گیر بیاری

یا بری پلیس فتا جریانو بگی اونا خودشون پیگیری کنن 

نمی‌دونم عزیزم بخدا چیزی که فقط میبینم میگم  انشالله عاقبت به خیری بشی عزیزم

واسه منم میگیری😍😍

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

سلام خیلی متاسف شدم ازشرایط تون ،،ولی یه سوال دارم شماکه میخواید جدابشید ودر شرف طلاق هستید چرا وقت وذهن خودتون وفرزتد نازنینت رو میزاری واسه پیداکردن این آدما،،میدونی بعد ازین جدایی چقد به اعصاب راحت وسالم وآرامش نیاز داری؟واقعا ارزشش رو دارن ؟من تاپیک های قبلی تو نخوندم نمیدونم داستانت چیه ولی وقتی مردی وارد یه رابطه دیگه شده ،خیانت کرده،یا به هردلیلی به جایی رسیدی که جدا بشی (اصلا هم بدنیست ادامه ندادن یه رابطه ی اشتباه یه بُرد بزرگ توی زندگیته) چرا خودت رو فدای پیدا کردن اونا کنی؟به جاش بشین وبرای آینده ت یه برنامه ی خوب بچین،میدونم سخته،تصورشم سخته ولی واقعیت همینه،تو روزگاری که هیچی ازفردامون نمیدونیم میخوای وقت وجون و روانت رو بزاری برای یه آدم معذرت میخوام هرزه که با هنسرت حرف میزنه،،ارزش خودت رو در حد اونا پایین نیار،،اینقد بی تفاوت باش که بدونن لایق تو نبوده ...اصلا دنبال پیداکردنشون نباش،بچه تو وارد این داستان نکن..یه خانم بلاگری هست ازهمسرش جداشده وقتی بلاگرنبوده الان باپسرش زندگی میکنه وخیلی موفقه..به آینده وآدمای خوبی که قراره سرراهت باشن فکرکن وخدایی که به شدت کافیست..برات آرزوی بهترینا رو میکنم .

وخدایے ڪہ بہ شدت ڪافیست ..