داستانم مفصله تو تاپیکهام یه گوشه از زندگیم گفتم در حال طلاقم خونه بابام پسرم رفت پیش پدرش دیشب موند امروز برگشت به شماره برام آورد رو به کاغذ با دستهای کوچلوش نوشته بود میگه مامان این زنه با بابا حرف میزنه بنده خدا پسرم اسم زنه رو همونطور که شوهرم سیو کرده نوشته به اسم پست بانک سیو کرده رد ش زدم فهمیدم کیه و کجا کار میکنه بچه داره اما نمیدونم شوهر داره یا مطلقه چطور بفهمم؟؟؟؟؟؟؟اگه شوهر داره چطور آدرس شوهرش پیدا کنم
شاید گفته متاهله منظورش به شوهرت بوده باید تو محل زندگیش تحقیق کنی بفمی شوهر داره یا نه انشاالله م ...
ببین دوستم زنگ زده بهش ب بهانه خواستگاری میگه تا گفتم خواستگاری شلیته گری شروع کرد که من متاهلم فلان فلان شده فوحش ناموسی زن صدا پیر داشته بعد شوهرش از اونور فوحش میداد و عربده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهر میگم با گرگ زندگی کردم کسی باور نمیکنه سه سال پیش کاری کرد گولم زد مهرمو بخشیدم منم ب زور چک س ...
میفهمم چون خودم با یکیش زندگی کردم🤦♀️🤦♀️چک سفیدو به مبلغ مهریه ت بنویس بزار اجرا بعد جدا شو،مفت ازش جدا نشو عزیزم.اون که نمیخادت حداقل حقتو بده بعد،مرتیکه لاشی بعد دوتا بچه تازه یادش افتاده که بره پی الواطیش .
سلام خیلی متاسف شدم ازشرایط تون ،،ولی یه سوال دارم شماکه میخواید جدابشید ودر شرف طلاق هستید چرا وقت وذهن خودتون وفرزتد نازنینت رو میزاری واسه پیداکردن این آدما،،میدونی بعد ازین جدایی چقد به اعصاب راحت وسالم وآرامش نیاز داری؟واقعا ارزشش رو دارن ؟من تاپیک های قبلی تو نخوندم نمیدونم داستانت چیه ولی وقتی مردی وارد یه رابطه دیگه شده ،خیانت کرده،یا به هردلیلی به جایی رسیدی که جدا بشی (اصلا هم بدنیست ادامه ندادن یه رابطه ی اشتباه یه بُرد بزرگ توی زندگیته) چرا خودت رو فدای پیدا کردن اونا کنی؟به جاش بشین وبرای آینده ت یه برنامه ی خوب بچین،میدونم سخته،تصورشم سخته ولی واقعیت همینه،تو روزگاری که هیچی ازفردامون نمیدونیم میخوای وقت وجون و روانت رو بزاری برای یه آدم معذرت میخوام هرزه که با هنسرت حرف میزنه،،ارزش خودت رو در حد اونا پایین نیار،،اینقد بی تفاوت باش که بدونن لایق تو نبوده ...اصلا دنبال پیداکردنشون نباش،بچه تو وارد این داستان نکن..یه خانم بلاگری هست ازهمسرش جداشده وقتی بلاگرنبوده الان باپسرش زندگی میکنه وخیلی موفقه..به آینده وآدمای خوبی که قراره سرراهت باشن فکرکن وخدایی که به شدت کافیست..برات آرزوی بهترینا رو میکنم .