2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10608 بازدید | 498 پست
طفلک پسرت  این بچه ها پاکن هااا کارای بزرگتراشون و مردم اطراف و دوستای ناباب و بدی های دنیا ب ...

این پدره بی شخصیت و عوضیه ک باعث میشه این اتفاق بیفته بستگی داره آنتنشون کدوم سمت بره اگه ی مدت بعد زندگیشون بره ی سمت دیگه و گیرندشونم فعال بشه و قبولش کنه میرن کلا همون سمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشم برای برگرداندن نیست می‌خوام از این طریق بهش فشار بیارم حضانت بچه ها رو بگیرم 

اگه رايطه دارن

سعي كن تو داداگاه با مدرك ثابت كني

حضانت سهله حكم زندان و شلاق هم ميگيري يراشون

چقدر بده که یه زن بره تو زندگی مرد متعلقه😔خیلی کار کثیفیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نمیشناسمش بعد هم نمیدونم مطلقه یا شوهر داره

شما نميشناسي

شايد اون شما رو ميشناسه 

پيشش نرو حواسشو جمع ميكنه

نا محسوس تعقيبش كن برو خونه شونو پيدا كن

بعد از درو همسايه بپرس بيين كيه

به همسايه ها هم جريانو بگو 

نمیشناسمش بعد هم نمیدونم مطلقه یا شوهر داره

خب گلم مگه شمارشو نداری؟ زنگ بزن بگو دوستم شمارتو داره واسه کراتین برو محل کارش... بعدم ازش بپرس متاهلی؟ 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
هفت و نیم

زنه رو تعقیب کن 

وقتی آدرسشو پیدا کردی به عنوان تحقیق خواستگاری برو از همسایه‌هاشون آمار بگیر 

بگو تو تاکسی دیدمش واسه برادرم میخوام هیچی ازش نمی‌دونم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

سلام عزیزم ،ازیه باجه تلفن عمومی  زنگ بزن یابده کسی بزنگه بگه یه نفر باشوهرت رابطه داره اگه میخای آدرس بده برات عکسهاش روبفرستم تاببینی شوهرت بهت خیانت میکنه ،بگه شمارموازکجاگیرآوردی بگوبعدامیگم