2777
2789
عنوان

آدرس شوهر زنه رو چطور پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10608 بازدید | 498 پست
[QUOTE=167429219]منم بهم  خیانت شدپسر ۷ ساله دارم  و باردارم   و شوهرم میگه نمیذارم & ...

از رو   نمیرن  که   من  که  شناختم  و دستشون   رو  کردم   شوهر  اون  خانم عوضی  شماره  و پیامای  ناجور  زنشم  دید    نرف  زیر   بار     و  تازه  اخرسر گف  عجب  کرده     و شوهرمنم   دریغ  از  اظهار پشیمانی  و   جبران کردن  و..... دیکه خودشم گف  بیا  توافقی  جداشیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم  میگه میگیرم  ازت  ولی پرسیدم  تا ۷ سالگی  بامنه   ولی پسر بزرگ ...

آره بچه تا هفت سال با مادره بعدش هم بنا ب مصلحت بچه اگه تو دادگاه بچه ببری گریه کنه که نمی‌خوام برم با بابام یا اینکه بگی اذیتش میکنن پیش باباش خدا نکرده دست درازی بهش شده بچه ام نمیخواد بمونه خود بچه همش بی‌قراری کنه میزارن پیش تو بمونه

امروز قرار  بود  برم  ولی   کرونا  دارم     بدتر شد&nbs ...

حتما مگه توافقی نیست؟خوب سر مهریه هم توافق کن به هیچ عنوان کوتاه نیا اگه گفت در قبال بچه مهرتو ببخش بگو برو گمشو هزار تومان هم نمیبخشم

آره بچه تا هفت سال با مادره بعدش هم بنا ب مصلحت بچه اگه تو دادگاه بچه ببری گریه کنه که نمی‌خوام برم ...

ببینم  تا اونموقع   حدا چی میخاد  اگر تونستم  کار پیدا  کنم  تمام  سعمیو میکنم  بچه  هامو  خودم  نگهدارم    اخه بدون  بچه م  میمیرم   از دیروز دلتنگی  دارم  ولی  پیش خانوادم بروز نمیدم      

حتما مگه توافقی نیست؟خوب سر مهریه هم توافق کن به هیچ عنوان کوتاه نیا اگه گفت در قبال بچه مهرتو ببخش ...

ن  مهریه  رو گفتم  میخام  کاملشو   ولی چیزی  نداره  قسط بندیش میکنن     ولی   عذاب  وجدان  دارم  بااین  حال  کرونا برم  میترسم کسی  خدای نکرده  مبتلا شه