داستانم مفصله تو تاپیکهام یه گوشه از زندگیم گفتم در حال طلاقم خونه بابام پسرم رفت پیش پدرش دیشب موند امروز برگشت به شماره برام آورد رو به کاغذ با دستهای کوچلوش نوشته بود میگه مامان این زنه با بابا حرف میزنه بنده خدا پسرم اسم زنه رو همونطور که شوهرم سیو کرده نوشته به اسم پست بانک سیو کرده رد ش زدم فهمیدم کیه و کجا کار میکنه بچه داره اما نمیدونم شوهر داره یا مطلقه چطور بفهمم؟؟؟؟؟؟؟اگه شوهر داره چطور آدرس شوهرش پیدا کنم
[QUOTE=167429219]منم بهم خیانت شدپسر ۷ ساله دارم و باردارم و شوهرم میگه نمیذارم & ...
از رو نمیرن که من که شناختم و دستشون رو کردم شوهر اون خانم عوضی شماره و پیامای ناجور زنشم دید نرف زیر بار و تازه اخرسر گف عجب کرده و شوهرمنم دریغ از اظهار پشیمانی و جبران کردن و..... دیکه خودشم گف بیا توافقی جداشیم
شوهرم میگه میگیرم ازت ولی پرسیدم تا ۷ سالگی بامنه ولی پسر بزرگ ...
آره بچه تا هفت سال با مادره بعدش هم بنا ب مصلحت بچه اگه تو دادگاه بچه ببری گریه کنه که نمیخوام برم با بابام یا اینکه بگی اذیتش میکنن پیش باباش خدا نکرده دست درازی بهش شده بچه ام نمیخواد بمونه خود بچه همش بیقراری کنه میزارن پیش تو بمونه
آره بچه تا هفت سال با مادره بعدش هم بنا ب مصلحت بچه اگه تو دادگاه بچه ببری گریه کنه که نمیخوام برم ...
ببینم تا اونموقع حدا چی میخاد اگر تونستم کار پیدا کنم تمام سعمیو میکنم بچه هامو خودم نگهدارم اخه بدون بچه م میمیرم از دیروز دلتنگی دارم ولی پیش خانوادم بروز نمیدم