2777
2789

ببخشید استارتر

خانوما میشه برید به این لینک و برای زن عموی عزیزم که تازه از دستش دادم فاتحه یا صلوات بفرستین؟

Http://iPorse.ir/6002451

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔

کی گفته اینو؟؟؟مگه شیرین شده

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید استارتر خانوما میشه برید به این لینک و برای زن عموی عزیزم که تازه از دستش دادم فاتحه یا ص ...

ده صلوات فرستادم..خدا رحمتشون کنه

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
بله عزیزم شیرینه...دو سه سالی هست...

واقعا؟؟شما کجا میشینید!؟؟پردیسان شیرینه فقط

ده صلوات فرستادم..خدا رحمتشون کنه

خدا خیرتون بده ممنونم ممنون

یعنی میشه منم تا چند وقت دیگه مامان یه دختر یا پسر سالم بشم؟یعنی میشه سلامتیم بهم برگرده.بیشتر از یک ساله مریضم.باعث شد کلیه ام کوچیک بشه.از طرفی اندرومتریوز دارم.سنمم کم نیست.از طرفی نگران کلیه مم از طرفی نگران این یکی مریضی.خیلی عامیانه توضیح دادم.میشه برای دل داغونم دعا کنین؟قدر سلامتیو الان میفهمم.از طرفی ارزومه مامان بشم.از یه طرف مریضی خودم و سختی هایی که به همسرم میدم.خدایا من شرمنده ام 😔
شهرک قدس

یعنی شما دستگاه نداربن

خیلی وقته شیرینه  بله به لطف اب شهرهای دیگه (که نمیخوام بگم کجا) خیلی از شهرها اب دارن😕

جدی میگین..والا ماخبر نداریم که شیرین شده