2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277637 بازدید | 472 پست
از نتیجه راضی بودیییی😁؟ بیا بگو لطفااا

آره عزیزم 

راضی ام. پنجم بهمن ۷۵ کیلو بودم و امروز ۶۸ کیلو. البته من ۸۵ کیلو بودم و به ۷۵ که رسیدم بدجور استپ داشتم. ده سال هم هست که همش رژیم دارم. بدنم به همه نوع رژیم مقاوم شده بود. با اینکه خیلی ها تو یک ماه و ده روز بیشتر از این ها کم میکنن اما با شرایطی که من داشتم بنظرم خیلی عالیههه

آره عزیزم  راضی ام. پنجم بهمن ۷۵ کیلو بودم و امروز ۶۸ کیلو. البته من ۸۵ کیلو بودم و به ۷۵ که ر ...

چ عالی😍 انشالله ب وزت دلخواهت برسی .

من هنوز نگرفتم رژیمو 

واقعا سخته بدون برنج و نون 😟

ریزش مو نداشتی؟

شکم رو صاف میکنه؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر نظر هانا خانوم  رژبم کتو ژنیک گرفم و تو سه ماه ۲۰ کیلو کم کردم و شوهرم ۱۸کیلو .

اصول کاملشو اموزش میده و ۲۴ ساعته پشتیبانی میکنه 

مکنل واسه اینکه مشکلی پیش نیاد میده 

این شمارشه میتوتید عضو گروهش بشید هر روز عکس شاگرداشو میزاره و کلی مطلب مفید 

عکسمو میزارم ببینید 

۰۹۰۲۱۹۳۵۶۲۹

نه عزیزم چهار ماه پیش گرفتم سردوماه ۸ کیلو کم کردم (بیشتر سایز کم کردم)😍بعدش مامانم فوت شد بیهوش شد ...

سلام عزیزم دستوررژیم کتو رو برام میفرستی؟

شروع کالری شماری از1400/4/10وزن اولیه...75...هدف اول70🔐...هدف دوم65🔐...هدف سوم60🔐...وزن هدف 55🔐

سلام به همگی . 

من امروز روز اول رژیمم بود .  ۱۷۳ قدم هست و ۹۵/۵ وزنم . 

صبح قهوه ترک خوردم با یک قاشق خامه . 

قبل از نهار ۱ پر کالباس خوردم 

نهار ران مرغ با کره و کرفس خام .

عصرانه قهوه و خامه 

شام ران مرغ و کره و کاهو 

توی غذا درست کردن خیلی تنبلم. برای فردا نهارم هم مرغ درست کردم 😂 . تخم مرغ و قارچ و دنبه هم نمیتونم بخورم . 

امروز خیلیییی خوابم میومد و شرمنده گلاب به روتون اسهال شدم .

ظهر ۳ ساعت خوابیدم 😁 

من اصلا میوه خور نیستم . اما به شدت به شکر و نوشابه و نون وابسته ام . 

همسرم رفته ماموریت . میخوام بیینم تا ۲ هفته ی دیگه که برگرده میتونم سورپرایزش کنم یا نه . 

خیلی خوب میشه که این تاپیک رو ادامه بدیم .از تجربیات شماها استفاده کنیم . 

یه جا خوندم باید آب و نمک دریا بخوریم . ☹☹☹  خیلیییی بدمزست .  دیگه نمک رو توی آب نمیریزم . میریزم روی زبونم قورت میدم . بعدش آب میخورم . 

امروز  آب لیمو و سرکه و آب و نمک دریا هم خوردم . 

مشکل من شکم و باسن بزرگه