2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277670 بازدید | 472 پست
چقد هزینت میشد؟!؟ و هم اینکه ماهی چقد کم کردی؟

هفته ای ۵۰ 😅

من والا یکم چیت میکردم چون روغن زیتون گرون بود از کره گیاهی و کره محلی و گاهیم روغن مایع استفاده میکردم🙊

پیاز و بادمجون اینا زیاد میخوردم اینام زیادش خوب نیس

سر دوماه ۸ کیلو کم کردم ولی کلی سایز کم کردم ۴۸ میپوشیدم حالا ۴۲ میپوشم😅🙃

ینی گوشت و چرخ کرده و ژامبون نمیخوردی!؟!؟؟ا کاش اگ وقتت شد کلا بنویسی برام چیا خوردی میدونم زحمته و ...

میخوردم ولی کم خب گرونه

سنگدون مرغ میخریدم چرخ میکردم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکردم دوبرابر میشد😂😍

ژامبونم ۸۰ درصدیشو میخوردم ولی کم

مثلا ب صبحونم دوتا تخم مرغ اب پز میخوردم کمی کره گیاهی هم میزدم

ناهارم خوراک سبزیجات همراهش حتما گوشت یا مرغ بود چون اونا خوشمزه تر میکردن

شامم اسفناج یکم تفت میدادم روش دوتا تخم مرغ میشکوندم میخوردم 

تنوع زیاده برو اینستا بنویس کتوژنیک# کلی غذا میاره برات😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای ۵۰ 😅 من والا یکم چیت میکردم چون روغن زیتون گرون بود از کره گیاهی و کره محلی و گاهیم روغن م ...

میگم عزیزم مقدارشو از کجا بدونم ک مثلا پای مرغ یا اب قلم اینا درسته مجازه ولی 

خب چقد میشه بخوریم؟¿روغین زیتون چقد میخوری ک مگ؟!؟!

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

میخوردم ولی کم خب گرونه سنگدون مرغ میخریدم چرخ میکردم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکردم دوبرابر میشد😂...

اهان مرسی عزیزم فقط میشه تکراری خورد 

مثلا هرروز همون غذارو بخوریم؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اهان مرسی عزیزم فقط میشه تکراری خورد  مثلا هرروز همون غذارو بخوریم؟

خواهش💜

اینو دقیق نمیدونم از استارتر بپرس🤔

ولی من میخوردم

دیشب این غذا رو خوردم واقعا محشر بود طعمش چون من عاشق بامیه ام

کمی بامیه تفت دادم با کمی پیاز چون پیاز محدوده بعد گوشت چرخ کرده اضافه کردم فلفل اینا زدم کمی هم رب یکم آب ریختم گذاشتم پخت اخرشم یدونه گوجه متوسط خرد کردم یکم پخت روشم پنیر پیتزا( موزارلا )ریختم😂😂 جوری زدم بدن عرض سه سوت تموم شد😂😂😂

میخوردم ولی کم خب گرونه سنگدون مرغ میخریدم چرخ میکردم با گوشت چرخ کرده مخلوط میکردم دوبرابر میشد😂...

باز اگ چیزی درباره رژیم میدونی بگو

از کحا اشتا شدی  با این رژیم منظور اطلاعات از کجا اوردی؟!

خواهش💜 اینو دقیق نمیدونم از استارتر بپرس🤔 ولی من میخوردم دیشب این غذا رو خوردم واقعا محشر بود ط ...

@sana71  

میشه جواب بدی سوال قبلیمو

باز اگ چیزی درباره رژیم میدونی بگو از کحا اشتا شدی  با این رژیم منظور اطلاعات از کجا اوردی؟!

عزیزم این تاپیک از اول تا اخر بخون استارتر قشنگ توضیح داده

یه دوستم معرفی کرد برام

اسی جون کجا رفتی؟ الان خورشتایی که حبوبات دارن مثل قیمه وقورمه رو کلا نباید خورد یا میشه موقع خوردن ...

بهتره که جدا بپزید من خودم یه قابلمه کووچیک ور میداشتم سهم گوشت و سبزیم و حدا تو اون میپختم

عزیزم از کجا برنامه کتورو گرفتی!؟!؟!؟من چجوری شروع کنم من اصن هیچی نفهمیدم😭😭😭

گلم تو گوگل سرچ کن هرم کتوژنیک هرم و نگاه کن فقط سعی کن از کف هرم بیشتر بخوری هر چی که تو هرم نبود و نخور حتی در حد مزه کردن 

هرم و که دیدی باز بیا از اول تایپیکارو بخون متوجه میشی

میگم عزیزم مقدارشو از کجا بدونم ک مثلا پای مرغ یا اب قلم اینا درسته مجازه ولی  خب چقد میشه بخو ...

گلم مقدار نداره تا اونجا که سیر شی

اصا اصول رژیم اینه که نباید گرسنه بمونی 

هرچقدر میخوای میخوری اما از تو هرم