2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277529 بازدید | 472 پست
من دو ماه پیش گرفتم برنگشته اما وقتی رها میکنی و به سفره خانواده برمیگردی باید اروم اروم کربوهیدرات ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه سلامت باشی با حوصله جواب همه رو میدی

هر کی رژیم گرفته تو نی نی سایت اعصاب جواب دادن نداشته انتقام اون قند و شیرینی رو که نخورده اومده از ما گرفته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای همه مفید واقع میشه؟ عید یه مراسم مهم دارم الان بیشتر شکم وپهلوم نمایانه😂😂😂این رژیم برام مفیده؟؟؟

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

برااین میگن برنج و غذاهای نشاسته دار نخورید چون نشاسته تو بدن سریع تبدیل میسه ب قند و بعد چربی

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
یا امام حسین من امقدر بخورم ده کیلو اضاف میکنم حتما ...

بدون نونه ها 

یه چیزیم تو آشپزی تر کیه ایا دیدم اونا خیلی افتضاح کره میخورن برنامه هاشونو میبینی خودشونو با کره خفه میکنن ولی ماشالله هیکلا

بدون نونه ها  یه چیزیم تو آشپزی تر کیه ایا دیدم اونا خیلی افتضاح کره میخورن برنامه هاشونو میبی ...

آره عزیزم

خیلی در مورد تاثیر گذاریه این رژیم شنیدم ولی متاسفانه

نه از لحاظ روحی و نه مالی نمیتونم این رژیمو بگیرم... :(

سلام .من اینجا با ی تاپیکی قبل عید شروع کرده بودم ...ولی متاسفانه نتونستم ادامه بدم ....ولی عالیییی بود ...خیلی دلم میخواد دوباره شروع کنم ...اراده ندارم دیگه 

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
دقیقا متاسفانه  وگرنه کی از سلامتی بدش میاد مخصوصا اینقدر خوشمزه باشه

داشتم حساب میکردم در ماه ما چقدر گوشت میگیریم و اونو به چند وعده تقسیم میکنیم و اگه من بخوام این رژیمو بگیرم روزی سیصد گرم میانگین بخورم، در ماه میشه یک و نیم ...

مرغ و تخم مرغ و سبزیجات و میوه و اینام هیچی دیگه ...