2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277526 بازدید | 472 پست
سلام به استارتر عزیز ممنون که این تاپیک رو زدی. امروز سومین روزیه که کتوام. و کلی سوال دارم  ...

از نتیجه راضی بودیییی😁؟ بیا بگو لطفااا

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه خورد کاهو سس باید خودت درس کنی فک کنم🤔

از نتیجه راضی بودی ؟ میترسم چاق بشم😂😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اره عالیه مطمئن باش کم میکنی من دوستم به یه ماه نرسیده ۱۰ کیلو کم کردع الان

شکم پهلوچی؟ دوماهه اب میشه؟

اره مطمئن باش😊

مرسی، ریزش مو چی؟ نداشتی؟؟

عزیزم نگفتی چطور از فاز کتو دربیایم؟ بعدا ک ول کردیم برنمیگرده؟ برا عمتون برنگشت؟

عزيزم بايد دو هفته رژيم كرب سايكل بگيريد بعد وارد سفره خانواده بشيد

بعدتواین 20 روز، سبزی حبوبات یا برنج اصلا نخوردی یعنی

عزيزم كاهو و خيار مجازه 

خير برنج و حبوبات غير مجازه 

در عوض كلي چيز خوشمزه مجاز داريد وقتي وارد فاز كتو بشيد ميلتون به برنج صفر ميشه

ببین کاهو چی؟ میشه هرروز خورد همراه غذا؟؟ سس مایونز چی؟

سس مايونز خير 

كاهو روزي يك ليوان 

تو اينستا بزنيد غذاي كتويي سس مايونز كتويي رو ياد ميده با خيال راحت مصرف كنيد

عزیزم میشه مرغ رو با پیاز ابپز و بعد سرخ کنم؟ اهان درباره روغن زیتون ی سوال دارم .من از بوش خوشم نمی ...

بله گلم ميشه همون ابپز هم بخوري اما اب قلمم مصرف كن كنارش 

بله بدون بو هم موردي نداره

سلام 

من بعد ۱۰ ماه می‌خوام از کتو خارج شم و به شدت استرس دارم . تو نت چندین مطلب خوندم ولی هیچ کدوم کاربردی توضیح نداده که فرض هفته اول چه موادی رو اضافه کنیم و چه چربی یا پروتیینی رو کم کنیم . یا فرض من صبحانه بولت پروف میخورم خب چطوری حذفش کنم وقتی قراره کرب وارد کنم ؟ آیا کسی برنامه نمونه برای چند هفته خروج از کتو داره ؟