2777
2789
عنوان

بیاید هرچی سوال دارید در مورد رژیم کتوژنیک جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277522 بازدید | 472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر همبرگر بیرون غیر مجازه چون نون خشک قاطیشه فقط کالباس نود درصد بعد از یک هفته وزن کنید سنگدون ه ...

عزیزم ببخشید یه سوال هم دارم

من تو این سه روزه که رژیمم گلاب به روت اسهالم فقط

علتش چیه؟؟ چیکارکنم خوب شم؟

سلام به استارتر عزیز

ممنون که این تاپیک رو زدی. امروز سومین روزیه که کتوام. و کلی سوال دارم 

اول اینکه چقد طول میکشه وارد فاز کتو بشی؟من همون روز اول حدود ظهر بود که علائم کتو رو احساس کردم. آیا واقعا وارد فاز کتو شده بودم؟ 

دوم اینکه من چربی مفید میخورم اما نه زیاد. چون اشتهام به شدت کم شده از همه‌چی بدم میاد. گشنه ام اما میلی به غذا ندارم. آیا با مصرف کم چربی باز هم میشه کتو شد؟ 

اینو بگم که من زیر ۲۰ گرم کربو میخورم و علائم کتو رو دارم. 

سوال سوم اینکه کاهش وزن از کی شروع میشه؟ من همون روز اول ۶۰۰ گرم 

روز دوم ۷۰۰ گرم 

کم کردم. فردا صبح که پایان روز سومه باید دوباره وزن کنم. آیا این روند کاهش وزن از همین ابتدا طبیعیه؟

اینم بگم که بخاطر فاز کتو عطش دارم و به شدت آب میخورم.

سلام😍امروز روز پنجم رژیممه،🙈البته تقلب زیاد داشتم😣😤۱٫۶۰۰گرم کم کردم،ولی علاعم کتوزیس رو ندارم

از فردا سعی میکنم چیت نکنم،به هیچ عنوان دلم نون و برنج و اینا نمیخواد ولی صب داشتم به پسرم شکلات میدادم دلم میخواست😢😡

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام به استارتر عزیز ممنون که این تاپیک رو زدی. امروز سومین روزیه که کتوام. و کلی سوال دارم  ...

سلام عزیزم 

ببینید زمانی شما وارد فاز کتو میشید که کاملا کربوهیدرات و فند حذف شده باشه از سبد مصرفیتون و قند های قبلی دفع به همین خاطر اگر اسهال یا ادرار فراوان دارید اختمال داره وارد فاز کتو شده باشید ولی طبیعی بین ۵ تا ۷ روزه 

اگر علایم کتو شدن رو دارید بله کاهش وزنتون طبیعیه 

تنها راه موفق شدنتون هم اینه بین ۷ تا ۱۰ روز اول تشنگی و خشکی دهان و سردرد رو تحمل کنید چون بعدش دیگه اصلا این علایم رو ندارید و درضمن به هیچ عنوان گرسنه نمونید سعی کنید تنوع غذایی بدید که اشتها داشته باشید گرسنگی روند کاهش وزن رو کند میکنه

سلام😍امروز روز پنجم رژیممه،🙈البته تقلب زیاد داشتم😣😤۱٫۶۰۰گرم کم کردم،ولی علاعم کتوزیس رو ندارم ا ...

اصلا تا ۲۰ روز اول چیت نکنید 

اما اگر کردید سعی کنید فرداش رو فست باشید 

عزیزم ببخشید یه سوال هم دارم من تو این سه روزه که رژیمم گلاب به روت اسهالم فقط علتش چیه؟؟ چیکارکنم ...

مصرف گوشت و مرغتو بالا ببر عزیزم بدنت داره سموم رو دفع میکنه نگران نباش

عزیزم اصلا نباید لب به کربوهیدرات بزنی حتی میوه ها جز توت فرنگیو خیار 

ببین کاهو چی؟ میشه هرروز خورد همراه غذا؟؟ سس مایونز چی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
سلام عزیزم  ببینید زمانی شما وارد فاز کتو میشید که کاملا کربوهیدرات و فند حذف شده باشه از سبد ...

عزیزم میشه مرغ رو با پیاز ابپز و بعد سرخ کنم؟ اهان درباره روغن زیتون ی سوال دارم .من از بوش خوشم نمیاد چ کنم؟بدون بوهارو میشه برای سرخ کردنی استفاده کرد؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه