دوستان من هر سال لیمو ترش ورقی میکنم خشک میکنم برا خورشتا .امسال لیمو ترش گیرم نیومد الان همسرم اشتباهیی لیمو سنگی(شیرازی) خریده اورده .خشک کنم؟ کسی تا حالا استفاده کرده؟مزش فرق نداره؟
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ما ک میوه خشک کن داریم ولی تو فر و توستر و سرخکن و اینا میشه گذاشت چند ساعت حرارت ببینه بعد دیگ تو هوا آزاد یکی دو روز بعد خشک خشک میشه .اگرم بخاری زمینی داری بذاری تو بشقاب یا سینی استیل بذاری رو بخاری خیلللی زود خشک میشه کل خونه هم عطر لیمو میگیره
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️