2777
2789
عنوان

خدای من 😍

71 بازدید | 8 پست

داره نم نم بارون میاد😍

دعا میکنم همتون به اروزهای قشنگتون برسین 😍🤗💙❤💜💛💚

هر کجا هستم٬باشم‌

آسمان مال من است

پنجره٬‌فکر٬‌هوا‌٬عشق‌

زمین مال من است

چشمها را باید شست

جور دیگر باید دید

چترها را باید بست

زیر باران باید رفت

سهراب سپهری

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

قشنگ ترین چیز تو دنیا بارونه باروووون😍😃

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
قشنگ ترین چیز تو دنیا بارونه باروووون😍😃

اره خیلی قشنگ 

مخصوصا اینکه یهویی صدای قطراتش به گوشت بخوره 😍

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارون باشه 

آهنگ ستاره از شادمهر عقیلی یا نفس از مهدی یراحی 

کرونا هم نباشه 😢😢😢😢😢

برم تو پارک قدم بزنم حالم عوض شه

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
بارون باشه  آهنگ ستاره از شادمهر عقیلی یا نفس از مهدی یراحی  کرونا هم نباشه 😢😢😢😢😢 ...

ای خدا چه حال خوبی😍

زیر بارون قدم زدن یه لطف قشنگ 😍

اصن باران یه چی دیگس😍زیر بارون قدم زنان با کسی ک باتموم وجود دوسش داری خیلی جذابه

چه حال قشنگی 😍

امیدوارم با کسی ک دوسش داری در انتهایی ترین نقطه خیابان با بوی خاک خیس خورده و نم نم قطرات بارون قدم بزنی😍