2777
2789

سلام دوستان دیگه خستم از چاقی میخام قرص لاغری بخورم گیاهی کسی استفاده کرده؟؟؟بدون عوارض باشع،قدم۱۵۶وزنم۶۷میخام۱۷کیلو کم کنم اگع بشع  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب کرفس قبل از هر وعده غذای یه لیوان بخور  برنج ماکارانی اصلا نخور همین

من اصن غذامم زیاد نیس رژیم‌هم اصن جواب نداد دیگ واقعا خستم بخدا نمیدونم چیکار کنم 

من چند سال پیش قرص بوتانیکال اسلیمینگ سبز گرفتم اصلیشو تو یکماه با ورزش سخت ۱۵ کیلو کاهش داشتم البته هیچی نمیخوردم و روزانه شاید ۵ ساعت ورزش سفت و سخت داشتم  اشتهارو به صفر میروسونه اون قرص اصلا خواب نداری پر انرژی و انگار ادم هدفمند میشه از شیرینی و غذاها بدت میاد. بدون بازگشت هم بود و من عالی شده بود اندامم  تنها عارضه ش ریزش مو بود که موقت بود و اگه قرص ویتامین مصرف کنی نداری  و اینکه معده م حساس شد  و سری بعد چند سال بعد گرفتم اصل نبود و هیچ اثری نداشت 

ولی بعد ازدواجم به شدت اضافه وزن گرفتم به ویژه الان بعد زایمانم  رژیم گرفتم و ... ولی انگار ارادشو ندارم الان یه قرصی تو یه پیج دیدم گلوریا راجبش خوندم و کلی تحقیق کردم عارضه ای نداره گیاهییه و روندش شبیه بهداسلیمینگه من سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده وقتی استفاده کردم میام نتیجشو بهت میگم و پیجی که خریدم تاکید داشت که پیج های دیگه تقلبی هست قرصاشون و الانم که تایپکای زیادی خوندم دیدم ویکتوریا واقعا موثره و من ۵۳۰ تومن گرفتم و یه قرص دیگه م داشت ۳۴۰بود اونم گفت تضمینی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

[QUOTE=168003225]من چند سال پیش قرص بوتانیکال اسلیمینگ سبز گرفتم اصلیشو تو یکماه با ورزش سخت ۱۵ کیلو کاهش داشتم البته ...[/QUOTEمن قرص سی گل شروع کردم ۳روزی میشع عزیزم،اگر از این قرصی ک سفارش دادی نتیجه گرفتی حتما بم بگو گلم

[QUOTE=168003225]من چند سال پیش قرص بوتانیکال اسلیمینگ سبز گرفتم اصلیشو تو یکماه با ورزش سخت ۱۵ کیلو ...

حتما عزیرم موفق باشی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️