2777
2789

میگن زن هم روزی شو باخودش میاره اگه روزی دار بودی حتما بچت هم روزی دار میشه 

من سره دختره اولم واقعا سختی ‌شیدم نون نداشتیم بخوریم سره دومی اصلن بی پولی نکشیدم خداروشکر خیلی بلاها سرمون اومد ولی روزی خداروشکر خوب بود اولی محبت اورد دومی روزی 

قدیما بچه ها فقط نون میخاستن

میگفتن بچه روزیشو میاره چون لازم بود زن دوتا نون بیشتر بپزه😂درضمن بچه بزرگ میشد میرفت سرزمین کار میکرد

الان بچه از بدو تولد پوشک میخاد

شیرخشک بهترین مارک میخاد(تازه شاید حساسیت هم داشته باشه)

بهترین عروسکا

رفت مدرسه لوازم تحریر

گوشی

کتاب کمک درسی

و هزارتا درخواست دیگه ک تو این دوره زمونه بخاطر پیشرفت اجتماع،لازمه

پس دلخوش ب این حرفا نباش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مال قدیما بود بچه ها قانع بودن مثلا بچه ها خرجی نداشتن ن‌پوشک داشتن حتی شنیدم قند و مینداختن تو ...

پیرو اخبار چند وقت پیش که اتاق زایمان لاکچری میگرفتن برای ۹/۹/۹۹ من گفتم که رواج و تبلیغ این چیزا خوب نیس ولی یکی گفت پول از خودشونه هر جور دلشون بخواد خرج میکنن منم باشم همین کارو میکنم

من عقیده دارم هربچه ای قدم داره،برکت داره،ولی این به این معنی نیست که همه بچه ها مادی باشه قدمشون، ب ...

ارذه من به این خیلی معتقدم برای داداشم دیدم واقعا اهل زندگی شد

بحث روزی بحث‌گسترده ایه،چیزی‌که واضحه و بحثی درش نیست اینه که اگر کسی خدارو قبول داره باید روزی رسان بودن شم قبول داشته باشه چرا؟ چون در جای جای قران خودش تاکید‌کرده‌که الله روزی دهنده هر‌جنبنده ایه  یادر مبحث سقط خودش درقران‌میفرماید که بچه هاتونو از ترس روزی سقط نکنیدکه فردا روز در قیامت حساب کشی میشه ازتون به خاطر این کار

اما اینکه چرا روزی بعضیا‌کمه و بعضی زیاد دلائل فراوانی داره‌که گفتنش از حوصله این تاپیک خارجه،،خانما خوبه که برن‌ تحقیق کنن توایات یا روایات دلائلی که باعث میشن رزق کسی تنگ باشه یا عواملی که باعث گشایش رزق‌و روزین رو بدونن و سعی کنیم تو زندگیامون رعایت کنیم مواردشو

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بحث روزی بحث‌گسترده ایه،چیزی‌که واضحه و بحثی درش نیست اینه که اگر کسی خدارو قبول داره باید روزی رسان ...

بله درسته منم به این مواردی که اشاره کردی اگاهم.مثلا گناه خودش رزق و روزی رو کم میکنه، متاسفانه شوهر خودم نمازشو نمیخونه ،  فحاشی کردن یا خیلی چیزای دیگه...