2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله البته اول باید خودت باور داشته باشی رزاق خداست ماها وسیله یم خداوند خود روزیشو میده اونموقعه می‌ ...

افرین من قبول دارم پسر منم اسمش علی.ی نمونه اینکه شیرخشکی شد و دقیقا به اندازه پول شیرخشک ماهانه اش ی مبلغی وارد زندگیمون شد واقعا توکل به خدا معجزه میکنه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

اون مال قدیما بود بچه ها قانع بودن مثلا بچه ها خرجی نداشتن ن‌پوشک داشتن حتی شنیدم قند و مینداختن تو ابجوش بهش میدادن

ن الان..اگه ام بچت مث دور وریاش نباشه افسردگی میگیره عواقب خوبی نداره مثل موردا چند وقت پیش..

تیکر بارداری نیست😑🐷🐾

بله من معتقدم... پسرم ک بدنیا اومد از اون روز هییییچ‌وقت بی پول نشدیم خداروشکر ب مو رسیده ولی پاره نشده

الآنم ۳ماهه باردارم از روزی ک باردار شدم شوهرم تو کارش ترفیع گرفت چند سال دنبالش بود جور نمیشد ب محض باردار شدنم ترفیع گرفت خدارو شکر 🙏🙏🙏

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

بله من واقعا به چشم دیدم در مورد پسرم ولی هیچ وقت هیچ وقت پیش خودم فکر نکردم این باید دلیلی باشه که بچه دار بشم و بگم چون روزیش میاره پس بچه دار بشم و الان حتی جرات نمیکنم بچه دوم بیارم

من عقیده دارم هربچه ای قدم داره،برکت داره،ولی این به این معنی نیست که همه بچه ها مادی باشه قدمشون، بعضی بچه ها با اومدنشون برکت معنوی میارن،بعضی بچه ها محبت میارن ،یا بین پدر و مادر یا بین دوتا فامیل و... بعضی ها قدمشون مادیه،به کسب و کار و درامد برکت میدن

❤️❤️❤️