2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش بگم دلخورم ازش ؟

175 بازدید | 16 پست

سلام کاربر قدیمی هستم خیلی وقت بود نی نی سایت نیومدم رمزم یادم رفته بود...

از نامزدم دلخورم بابت کم توجهیش سه ساله تو عقد هستیم این مشکل داشتیم بارها بهش تذکر دادم مثلا میاد خونه مون بعد چند وقت یهویی بلند میشد میرفت دنبال کارهاش درصورتی که من فکر میکردم تا آخر شب هست و کلا برنامه هام رو بهم میریخت 

امروزم با اینکه جمعه بود من فکر کردم سرکاره زنگ نزدم بهش فقط پیام دادم سرشب جواب داد ازش پرسیدم سرکار بودی گفت نه رفته بودم اسباب کشی دوستم کمک کردم دو روزه زنگ نزده اونم من پیام میدم مثلا از پنج تا یکی رو جواب بده من درکش میکنم میگم خسته است زیاد گیر نمیدم بهش اما امروز یه زنگ میتونست بزنه بیشتر اوقات خودم زنگ میزنم چون دلم براش تنگ میشه هیچ وقت از کارهاش و برنامه هاش به من نمیگه که وقتی قرار میزاریم تداخل ایجاد نشه ...

خیلی دلم ازش گرفته با اینکه میدونست دو روز پیش حالم خوب نبود یه حال نپرسیده 

ببخشید طولانی شد 

چفد داستان زندگیمون شبی همه🙃💔

با این تفاوت ک ما داریم جدا میشیم😭😭😭

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
چفد داستان زندگیمون شبی همه🙃💔 با این تفاوت ک ما داریم جدا میشیم😭😭😭

الهی بگردم ببخشید ناراحتتون کردم 

میترسم این عادتش بمونه سر خونه زندگیمونم رفتیم همینطوری باشه هیچی بهم نگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم ببخشید ناراحتتون کردم  میترسم این عادتش بمونه سر خونه زندگیمونم رفتیم همینطوری باشه ...

ن فدات شم 

فقط ی صلوات مهمونم میکنی برا جلوگيري از جدا شدنمون 

دارم دق میکنم 😭😭😭😭💔

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
عزیزم چرا جدی باهاش حرف نمیزنی

بارها نشستم صحبت کردم اما نشد حتی یه بار وسط بزرگراه تو ماشین دعوامون شد سر همین موضوع تا یه هفته حرف نمیزدیم باهم هرچند خودش قبول داشت مقصره الانم نمیدونم دوباره باهاش صحبت کنم و بگم چند روزی نیاد پیشم تا ازم بیخبر بمونه و درکم کنه

ن فدات شم  فقط ی صلوات مهمونم میکنی برا جلوگيري از جدا شدنمون  دارم دق میکنم 😭😭😭😭💔

اره عزیزم انشاالله که جدا نشین چون معلومه دوسش داری 

درکت میکنم منم هی میخوام باهاش حرف نزنم دلم طاقت نمیاره ازش بیخبر باشم 

اره عزیزم انشاالله که جدا نشین چون معلومه دوسش داری  درکت میکنم منم هی میخوام باهاش حرف نزنم د ...

مرسی عروسکم 💋🍃💚