2777
2789

خانوما تو بچه های شما کسی بوده بخاطر رفلاکسش زیاد شیر بخوره و سیر نشه؟ 

اوایل فکر میکردم من کم شیر میدم ک همش گشنه میمونه و دستاشو میخوره ولی الان از دیشب نزدیک3برابر مقداری ک باید خورده نا آروم بگیره

بچم شیرخشکیه 

وقتی شیر میخوره انگار شیر براش یه مسکن چن دیقه ایه دوباره بعد چن دیقه شرگع میکنه ب خگردن دستاش و گریه کردن

بدبخت شدم نمیدونم داره چه بلایی سر معدش میاد دارم از نگرانی میمیرم

میخوام ببرمش تهران دکتر ولی الان توذاین شرایط موقعیتشم ندارم

دیگ نمیدونم چیکار کنم 

تو رو خدا کمکم کنید

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

خوب میشه پسر من شیر خودمو میخورد ۱۰ماهگی خوب شدش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه های رفلاکسی میل به مکیدن کاذب دارن من بهش پستونک میدم درست میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میشه پسر من شیر خودمو میخورد ۱۰ماهگی خوب شدش

عاخه بخواد هرروز چند برابر حدش شیرخشک بخوره 100درصد دچار یه مشکل دیگه میشه دیگ

نمیشه؟ 

بچه منم دقیقا اینجوری بود سیرمونی نداشت

تازه بچه من نارس بود و نباید بیشتر میدادم بهش وگرته حالش بدمیشد

اما تو ی کلیپ دیدم دکتر خیراندیش گفت رفلاکس از سردی معدس انقد ک مادر گوشت گاو و مرغ و ماهی و بزنج توبترداری میخوره بچه اینجوری میشه

گبت روغن کنجد یاروغن سیاه دانه ب شکمش بمالید کم کم طبع معدش گرم میشه و رفلاکسش قطع میشه من انجام دادم خیلی تاثیر داشت

عاخه بخواد هرروز چند برابر حدش شیرخشک بخوره 100درصد دچار یه مشکل دیگه میشه دیگ نمیشه؟ 

باید دارو بخوره من نکسیوم میدادم بهش

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بچه های رفلاکسی میل به مکیدن کاذب دارن من بهش پستونک میدم درست میشه 

پستونک یکم میگیره بعد میندازه گریه میکنه 

دکتر به من گفت بچه های ریفلاکسی انگار سیرمونی ندارن. چون اسید میزنه بالا، میسوزونه و اینا انگار ضعف میکنن، میخوان شیر بخورن. ولی پرخوری باعث بدتر شدنشون میشه. یه دفعه پسر من خیلی شیر خورد، چند بار بالا آورد، اصلا یه وضعی. اگه ریفلاکس شدید داره، باید دارو مصرف کنه

بچه منم دقیقا اینجوری بود سیرمونی نداشت تازه بچه من نارس بود و نباید بیشتر میدادم بهش وگرته حالش بد ...

من عاخه شیرخودمم نمیدم ک تغذیم بخواد اذیتش کنه

چشم انجام میدم ایشالا ک اثر کنه

لازم نیست حتماً بری تهران. یه متخصص اطفال تو شهر خودتون هم خوبه. نکات مربوط به نوزادهای رفلاکسی رو تو نت سرچ کن و بخون

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
پرخوری برای رفلاکس اصلاً خوب نیست. حجم شیر دهی رو کم کن دفعاتش رو بیشتر. و بعد از شیر دهی پستونک بده

حجمشم کم کردنی باز دائم میخگواد پستونکم یکم میخگره بعد میندازه گریه میکنه

حجمشم کم کردنی باز دائم میخگواد پستونکم یکم میخگره بعد میندازه گریه میکنه

خب اون فقط میخواد خودش رو آروم کنه. شما باید کنترل داشته باشی اون که متوجه نیست. بیش از حد بهش شیر بدی رفلاکسش تشدید میشه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دکتر به من گفت بچه های ریفلاکسی انگار سیرمونی ندارن. چون اسید میزنه بالا، میسوزونه و اینا انگار ضعف ...

این زیاد بالا نمیاره

ولی اسید معدش هی میزنه بالا قیافشو مچاله میکنه و گریش میگیره یا نق میزنه 

همش انگار تو دهنش یه چیزی میجوه

لازم نیست حتماً بری تهران. یه متخصص اطفال تو شهر خودتون هم خوبه. نکات مربوط به نوزادهای رفلاکسی رو ت ...

من شهرستانم اینجا دکتر درست و حسابی نیس 

راجب رفلاکس خیلی تو نت خوندم درمانای خانگی رو تقریبا انجام میدم 

تنها کمکی ک میکنن استفراغشو کم میکنن