2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرمای کبکاب سه نمونه داریم درجه یک که کله اش خیلی بزرگ وپوست نرم ولطیفی داره کیلو ۳۵ درجه دو ۲۵ ودرج ...

عزیزم من خواهرم اینا بوشهرن 

برامون خرمای کبکاب آوردن بخدا آدم لذت میبره از دیدن و خوردنش درجه ۱ 

کیلو ۲۰ تومن 

منم جنوبم چرا میگوها رو گرون میدی گناه داره 

من ا۱لا گرون نمیدم من قیمت بازار بوشهر میدم چون مستقیم از صیاد میخرم یه سربه بازار بزنید متوجه قیمت ها میشید من هرروز توی بازارم میگوهای توی بازار شاه میگو الان ۲۲۰ تومان هست میگوی دشرت ۱۶۰ هست من میگوی دشرت میدم ۱۸۰ ۱۰ تومان برای خودم گذاشتم‌۱۰ تومان هم‌میدم میگو پاک ورگ گبری کنند بعد میشه بگید من کجاگرون میدم درصورتی که قیمت میگو ارزونتر دیدی شماره اقاهه به من بدید من برم بخرم بنده شماره تماس همه ماهی فروشهای بوشهرم دایم بگید کدوم مغازه الان زنگ میزنم میرم میخرم 

دمت گرم

بعد ببخشید شما انتظار دارید همون قیمت بازار رو من بفرستم شهرهای دیگه ادم باید یه کم انصاف داشته باشه منم مسیر زیادی میام تا برای خرید ماهی ومیگو برم کلی زحمت میکشم میشورم بسته بندی میکنم باید این یونولیت های سنگین رو بلند کنم ببرم کارخونه یخ زنی یخ بزنم بعد دوباره باید ماشین بگیرم ببرم ترمنیال واقعا ادم خوبه قبل صحبت کردن ونظر دادن یه کم فکرکنه یعنی زحمت های من هیچ ارزشی نداره شما که میتونید همون قیمت خرید رو بخرید وبفرستید ادم نباید پا روی انصاف بزاره 

لرستان

ماهی ومیگوی اونجا از بندرعباس هست که قیمتی که میخرید برای ماهی ومیگوی بندرعباس گرونه چون ماهی ومیگوی بندرعباس وخوزستان نصف قیمت بوشهره الان توبازار بوشهر صبخ ساعت ۵تا ۷ صبح ماشین های بندرعباس وخوزستان میان وماهیشون نصف قیمت بوشهر هست 

بعد ببخشید شما انتظار دارید همون قیمت بازار رو من بفرستم شهرهای دیگه ادم باید یه کم انصاف داشته باشه ...

من‌کاری به تو ندارم. خوب مردم میرن خودشون تو خیابون میخرن. وقتی تفاوت قیمت ندارن . اخه یه جوری میگی یکی ندونه کیلو ۵۰ تومن میفرستی. وقتی خیابون این قیمته خوب  میرن هیابون میخرن