اخه بچه بدون مادر......
خودشم خیلی جوونه 34 سال فک نکنم باشه.ده ساله همسایه مامانم ایناست تو یه اپارتمان هستن.رفتو امد نسبی داشتیم باهاش خیلی مهربون خوشرو خوشگل وای اینقدر زیبا هست که نگو یه پسر چهار پنج ساله هم داره.دیروز داشت میرفت محل کارش....کارمند دانشگاه هست یه ماشین بهش میزنه و کلی شکستگی داره بردنش اتاق عمل ورم مغزش خوابیده اما ضریب هوشیش چهار هست.انشالله ک بهوش بیاد و سلامتیشو بدست بیاره
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام ایشالا خداوند شفاش بده، برادر منم 49 روزه که تو کماست بر اثر تصادف، براش دعا کنید که بحق این روزای عزیز و بحق امام حسین شفا پیدا کنه مریم جان الان سمیه چشماش بازه یا بسته؟
سلام سارا جان بازه چشماش.حرکت دست و سر و اینا داره یهو انگار نگات میکنه اما غیر ارادیه دست خودش نیست. امام حسین شفاش بده الهی.همون وضعیته بنده خدا.نزدیک ب هشت ماه شده دیگه
ممریم گلی ان شالله بهتر بشن و شفای کانل بگیرن تو گروه تلکرامم براش ختم صلوات میگیرم به امید شفا
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
سلام عزیزم این خانوم که گفتین وضعیتش چطوره برگشت به زندگی ممنون جوابمو بدین اگه برگشته لطفا بگین که چند ماه تو کما یا حالت نباتی پایدار بوده ما هم یه مریض داریم که ۳ ماهه زندگی نباتی داره باز هم ممنون از پاسخگوییت😙
🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐