2777
2789
ای وای عزیزم😢😢😢😢😧
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ایشالا خداوند شفاش بده، برادر منم 49 روزه که تو کماست بر اثر تصادف، براش دعا کنید که بحق این روزای عزیز و بحق امام حسین شفا پیدا کنه مریم جان الان سمیه چشماش بازه یا بسته؟
سلام سارا جان بازه چشماش.حرکت دست و سر و اینا داره یهو انگار نگات میکنه اما غیر ارادیه دست خودش نیست. امام حسین شفاش بده الهی.همون وضعیته بنده خدا.نزدیک ب هشت ماه شده دیگه
ممریم گلی ان شالله بهتر بشن و شفای کانل بگیرن تو گروه تلکرامم براش ختم صلوات میگیرم به امید شفا
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام مریم خانومی خواستم بدونم اون سمیه خانوم الان در قیدحیات هستن یانه از اوضاعش برام میگی عزیز جان

سلام زندگی نباتی داره متاسفانه و خوب نشده 

پسر و شوهرش تنها زندگی‌میکنن ایشون هم پیش مادرشه.

هیچ درکی از دنیا نداره فقط نفس میکشه 

شفا بده ان شالله بهش 

سلام عزیزم این خانوم که گفتین وضعیتش چطوره برگشت به زندگی ممنون جوابمو بدین اگه برگشته لطفا بگین که چند ماه تو کما یا حالت نباتی پایدار بوده ما هم یه مریض داریم که ۳ ماهه زندگی نباتی داره باز هم ممنون از پاسخگوییت😙

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
سلام عزیزم این خانوم که گفتین وضعیتش چطوره برگشت به زندگی ممنون جوابمو بدین اگه برگشته لطفا بگین که ...

سلام نه عزیزم همون حالت هستن ایشون خیلی زیاد اسیب دیدن امکان برگشتنشون صفره از لحاظ پزشکی.

جز اینکه خدا معجزه کنه

ان شالله مریض شما شفا پیدا کنن 😔

بچه ها چقدر شانس زنده موندن داره؟اینقد از دیشب ک فهمیدم حالم خرابه ک نگو.اخه خودم مادرم ای خدااااااا ...

سلام دوست عزیز همسایه مادرتون چی شدن؟ما تک این موقعیتیم به راهنمایتون نیاز داریم 

سلام دوست عزیز همسایه مادرتون چی شدن؟ما تک این موقعیتیم به راهنمایتون نیاز داریم 

سلام بنده خدا وضعیتش همونجوریه 

خبری زیادی ازش ندارم 

خدا خودش شفاشو بده 

ان شالله بیمار شما هم شفا پیدا کنن