2777
2789
عنوان

درد شقااااااق 😭😭😭😭😭 بانجربه ها کمکم‌ کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب خالی؟ دکتر بهمگفت بتادین بریز بشین توش ولی فعلا انجام ندادم بزمان پریودم کم مونده نمیدونم اونموقع ...

من از یه خانم دکتر شنیدم که استفاده از بتادین واسه زخم اشتباست و بدترش میکنه و از این حرفا🤔 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

خییلی ممنون عزیزم دعا کن منم خوب شم  بخدا تا اخر عمر دعاگوت میشم..

عزیزم فکرنکنی تبلیغه حتماپیگیرشومن سرهمین درددخترمویکسال وچهارماه اژشیرگرفتم،خیلی پشیمونم چراالکی عمرموسراین قضیه هدردادم اصلابچگی دخترمویادم نیست فقط وفقط درد

عزیزم فکرنکنی تبلیغه حتماپیگیرشومن سرهمین درددخترمویکسال وچهارماه اژشیرگرفتم،خیلی پشیمونم چراالکی عم ...

حتما پیگیر میشم عزیزم تماس میگیرم حتما..رو اعصاب ادمم تاثیر داره ادمو بی حوصله و عصبی میکنه  منم عمل میکنم ان شاءالله که جواب بگیرم بخدا اکه خوب شم میام بهت پیام میدم و ازت تشکر میکنم😭

برای یبوست برگ سنا دم کن بخور عالی .. شیافت و داروههی دکتر همش مفیده استفاده کن پد روزانه یا نوار بزار بزار که یه وقت ترشح شد اذیت نشی 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈