2777
2789

من یکیو‌میخوام که فامیله خیلیم خوبه فقط شهر دیگه زندگی میکنن تهران نیستن همین .اما نمیدونم چرا تازگیا خواهرم خیلی ضد ما شده خیلییی حرفای منفی نسبت ب اون شخص میزنه دلیلشم نمیدونم

شوهرش اصلا بامن رابطش خوب نیست همیشه بی احترامی میکنه و .... اما من از رو ادب بی احترامی نکردم

اما امشب بدترین دعوا با خواهرم کردیم بخاطر شوهرش و اون هرچی دلش خواست بهم گفت خیلی ازش دلسرد شدم بیشتر از اینکه ناراحت شم دلسرد شدم دلم میخواد با کسی که میخوام ازدواج کنم سال تا ماه نیام نزدیک این و شوهرش ،نمیخوام کسیو تخریب کنم اما ولقعیت داره حرفام البته بگم پدرم و مادر واقعا دوتا فرشته واقعی هستند، خیلی فکرم درگیره چرا خواهرم شوهرش اینجوری رفتار میکنن؟؟من اصلااا باهاشون کاری ندارم....مثلا کسی که قراره من زنش بشم حجاب دوسداره منم ب نظرش احترام میزارم و‌دوسم دارم اما خواهرم اینو بدبخت بوذن و تو سری خور بودن من میدونه !! حرفاش برام مهم نیست اما از این حرصی شدم که مشکلش چیه؟چرا دخالت میکنه ؟ یکم کمکم کنید 

مطمئنی حرفاش از رو دوست داشتن نیست ؟ شاید تو داری احساسی تصمیم میگیری قبلنام از این رفتارا داشته یا الان اینجوریه؟

من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رو حرفای خواهرتم فکر کن یکم.درسته که قضیه اینکه گفته حجاب برا تو اوکیه.ولی اجازه نداره هنوز هیچی نشده برا تو تعیین تکلیف کنه‌.منم بودم نگران خواهرم میشدم واین دخالت نیس.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بیخیال تو کاری ک میدونی درسته رو انجام بده منم مانتویی بودم از این مد روزا هرروز با قه مدل لباس شوهرمو ک دیدم گف میخام چادربزنی و فلان بهمان الان چادرمیزنم حجاب عالیی دارم و عاشقانه همو میخایم تو سری خور یعنی چی 

مطمئنی حرفاش از رو دوست داشتن نیست ؟ شاید تو داری احساسی تصمیم میگیری قبلنام از این رفتارا داشته یا ...

مطمئنم چون خانوادم اون شخص و خانوادش خیلی قبول دارن خواهرمن قبول داشت نمیدونم چیشده!!

فقط کار خودتو بکن و نظر خواهرت و شوهرش برات مهم نباشه ببین من خودم بی حجابم همین الان با قد ۱۶۹ یه کاپشن قد ۸۰ میپوشم و میام بیرون شال به زور تو سرم قرار میگیره ولی نظرم اینه که اگه خواستگارت حجاب دوست داره و شما هم دوست داری چه ایرادی داره اصلا تو سری خوری هم نیست خیلی شیک حجاب کن و بیا بیرون

دخالت میکنه چون خودت بهش اجازه ی دخالت دادی

زندگیه هرکس فقط به خودش مربوطه ولی متاسفانه تو فرهنگ ما اکثرا اینجور جاافتاده که به اسم احترام و بزرگتر بودن و حق به گردن داشتن باید وایسیم بقیه هردخالتی خواستن بکنن و به جای ما تصمیم بگیرن.گوش ندیم یا عاق والدین میشیم یا منفور اهل خانواده...

متاسفانه تنها راه حلش اینکه که قید احساس و عواطفتو بزنی و مرزهاتو مشخص کنیهیچ چیزی بدون پرداخت بهاش به دست نمیاد

با عقل خودت برای زندگی خودت تصمیم بگیر حجاب گذاشتن کجاش بده همسرت دوسداره زیباییهاتو فقط خودش ببینه ...

درسته خیلی هوامو داره تعریف نمیکنم همه یه اخلاق بد دارن بالاخره اما واقعا پسر خوبیه اول با عقلم سنتش رفتم بعد قلبم خانوادم تاییدش کردن حتی خواهرمن باهاش خوب بود ننیدوتم چیشده...