2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید از سوتیامون بگیم و بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
ان شالله که توریه و قرمز 😁

سوتی بگو

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مو داشتم کارت می کشیدم چیز بخرم به فروشنده گفتم رمرت چنده

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

تابستون با دوست دختر رفیق رلم رفته بودم شلوار بخرم 

بعد فروشنده هاش پنج تا پسر جوون بودن ،من تو پرو بودم ب دوستم گفتم برو برام ی شلوار زاپ مشکی بیار رفت پسره بهش زغال سنگی داده بود خلاصه هرچی میوورد زغال سنگی بود اخرش شلوار پام رفتم جلو پسره گفتم این هم گشاده هم زغال سنگیه پسره هم میگفت ن تنگه ببین هی من میگفتم گشاد اون میگفت تنگ بعد گفتم خیلی پارس🤦🏻‍♀️گفت نه خوبه هم تنگ هم زاپاش کمه🤦🏻‍♀️ حین گفت و گو همش ب شلوار پای من اشاره میکرد منظور ما شلوار بود ولی بقیه مردم بد نگا میکردن مارو بعد فهمیدم چ بد حرف میزدیم 🤦🏻‍♀️این ی مورد

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
مو داشتم کارت می کشیدم چیز بخرم به فروشنده گفتم رمرت چنده

🤭👌

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
نه عزیزم ماموریت. با ماشین اداره هست کاری ندارن. امشب نمیاد شنبه میاد

انشاا...زودی بیاد

رفتم داروخانه دامپزشکی نسخه دادم 2 تا دارو داد گفتم اینجا دامپزشک چیز زیادی نوشته اونارم بده می گه اووو از داروخانه انسانی بگیر می گم ادرس داروخانه انسانی کجاست دوره 

فروشنده 🙄😑

من 😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
رفتم داروخانه دامپزشکی نسخه دادم 2 تا دارو داد گفتم اینجا دکتر چیز زیادی نوشته اونارم بده می گه اووو ...

😂

نه کرمه 

حیف 

نه قرمز قبلا خریده بودم کار خودش کرده دیگه. الان کرم خریدم ببینم این چه کارهایی میکنه 

تواناییش کمه نمی تونی باز ست سیاهشم یکم کارو پیش میبره