2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم شکسته چون خدارو ندارم

چرا نداری عزیزم؟خدا منتظرته عاشقانه 

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
من میگم ولش کن

کاش میشد

کاش بچه نداشتم

کاش توان مستقل شدنو داشتم.

کاش تو خانواده ای نبودم که دختر اگه طلاق بگیره میشه آشغال و همه فامیل فکر میکنن هرزه ای و میخوای شوهرشونو بگیری

آره منتظرمه که خودکشی کنم برم پیشش.از بچگی تا همیت الان عذاب و درد و بدبختی.همشو خدا دیده

✨﷽✨

🌼یک حدیث قدسی هست که خیلی عجیب،اصلا آدم را از خجالت آب میکند . . .

✍خداوند تبارک و تعالی میفرماید:
يا مُطْلَقاً فِي وِصٰالِنا، اِرْجِع؛ وَ يا مُحلفا عَلِيِّ هجرنا، كَفَر؛ أَنَّما ابعَدنا اِبْليس لِانَه لَمْ يَسْجُدُ لَكَ، فَواعَجَبا كَيْفَ صَالَحَتْه وَ هَجَرتَنا؛ ای كسی كه وصال ما را ترك كرده‌ای، برگرد. و ای كسی كه بر جدايی از ما سوگند خورده‌ای، سوگند خود را بشكن. ما ابليس را برای اين از خود رانديم كه بر تو سجده نكرد، پس چقدر عجیب است كه تو او را دوست خود گرفته‌ای و ما را ترك كرده‌ای [۱]

این یعنی چی ؟! فرض کن یک رفیق صمیمی داری که عاشقش هستی و دوستش داری و براش همه کار می‌کنی. یک روز که تو خیابون داری قدم میزنی، می‌بینی یک نفر داره با رفیقت دعوا میکنه، و شما میری جلو و برای دفاع، با طرف دعوا و کتک کاری میکنی و دیگه باهاش دشمن میشی و ازش متنفر میشی،چون دوستت رو اذیت کرده.... اما بعد از چند روز میبینی این دوست و رفیقت داره با اون آدم راه میره و میگه و میخنده....

💢چه حالی پیدا میکنی؟
💢چقدر ناراحت میشی؟

به دوستت میگی، آخه رفیق من بخاطر تو با اون دعوا کردم و با اون دشمن شدم و حالا تو رفتی با اون رفیق شدی و دست انداختی گردنش و ؟؟!!

📚 مـنـبـع:
۱- بحرألمعارف، جلد ۲، فصل ۶۲

✅‌‌کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://telegram.me/joinchat/AAAAAE7XYciaiM_s4AlFoQ

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
من احساس میکنم خدا دیگه دوستم نداره دیگه صدامو نمیشنوه

منم همین احساس رو دارم اگه دوستمون داشت اینقد بدبخت وبیچاره نبودیم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
دلم شکسته واسه این ک دخترم و نمیتونم حتی یه مسافرت کوچولو برم بلکه یکم حالم خوب شه همین من دیگع به ن ...

منم یکساله تو خونه هستم

شوهرم وسواسی عصبی حتی تو خریدای ضروری بیرون رفتنم بارها باهام دعوا کرده

منم یکساله تو خونه هستم شوهرم وسواسی عصبی حتی تو خریدای ضروری بیرون رفتنم بارها باهام دعوا کرده

من که ازبس زندگی روم فشار آورده و خدا اصلا دیگه فکرمم نیست بیخیال همه چیز شدم حتی آرزوهایی ک داشتم و چه برسم بهش چه نرسم دیگع هیچ فرقی به حالم نداره انقدر بی حس شدم

منم یکساله تو خونه هستم شوهرم وسواسی عصبی حتی تو خریدای ضروری بیرون رفتنم بارها باهام دعوا کرده

خدا که بداد من نرسید حداقل اشالله حاجت دل تورو بدع و اخلاق شوهرت و خوب کنه