2777
2789
من که ازبس زندگی روم فشار آورده و خدا اصلا دیگه فکرمم نیست بیخیال همه چیز شدم حتی آرزوهایی ک داشتم و ...

خدا مشکلاتتوحل کنه ولی بحدا بدترین چیز داشتن مرد عصبیههیچکی منو نمیفهمه وقتی بچه یکاری میکنه تمام تنم میلرزه

وقتی یه خرید بری بارون بیاد شوهرت عصبی شه باهات دعوا کنه

وقتی یجا شلوغ باشه باهات دعوا کنه . وقتی بچه بخوره زمین دعوا کنه

لعنت به مرد عصبی

لعنت 😭😭😭

خدا که بداد من نرسید حداقل اشالله حاجت دل تورو بدع و اخلاق شوهرت و خوب کنه

خدا حتما به فکر شما هست. منکه فکر میکنم خدا داره منو تنبیه  میکنه واسه اشتباهات بچگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مشکلاتتوحل کنه ولی بحدا بدترین چیز داشتن مرد عصبیههیچکی منو نمیفهمه وقتی بچه یکاری میکنه تمام تن ...

الهی خدا حرف دلتو بشنوه واقعا ناراحت شدم واست چون منم یه زمانی بابام خیلی بداخلاقی میکرد و خدا خودش خواست و درست شد انشالله از توهم درست میشه

خدا حتما به فکر شما هست. منکه فکر میکنم خدا داره منو تنبیه  میکنه واسه اشتباهات بچگیم

والا ما تنبیهاشو کرده شکرش هم کردیم ولی واقعا دیگه توان ندارم دیگه کاری به کارش ندارم گذاشتم هرچی میخاد سرم بیارع دیگه واسم مهم 

الهی خدا حرف دلتو بشنوه واقعا ناراحت شدم واست چون منم یه زمانی بابام خیلی بداخلاقی میکرد و خدا خودش ...

ایشالا

زندگی با ادم عصبی بیچارت میکنه

حیف که سایه سرمه و نباشه نمیتونم زندگی کنم اگر نه گاهی میگم خدایا بکشش راحت شم

والا ما تنبیهاشو کرده شکرش هم کردیم ولی واقعا دیگه توان ندارم دیگه کاری به کارش ندارم گذاشتم هرچی می ...

بازم امتحان کن یه چله ای بگیر شاید مشکلاتت حل شد. مشکلات که آدم نیستن نشه تغییرشون داد. توسل کن به امام جواد