2777
2789

مغروره غده میزنه هم معذرت خواهی نمیاد برم هم دنبالم نمیاد قهر کنم بدتر میکنه قیافه بگیرم کلا محلم نمیزاره منم تو خونه تنهام دلم میپوسه نمیتونم بی تفاوتی رو تحمل کنم

دوستش دارم کافیه دوروز خوب باشه جونمو میدم براش ولی چه فایده که انقد اذیتم میکنه گاهی میگم بمیره ر ...

شاید خودشم از اخلاق تندش ناراحته و اذیت میشه بد نیست یه مشاوری برید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت داره؟؟؟

خالش خوب باشه میگه دار ولی رفتاراش خلافشو ثابت میکنه

اگه مثل خدمتکار کارارو بکنم مواظب بچه باشم همه چی اروم باشه بچه شیطونی نکنه چیزی نخوام جایی نخوام خوبه

باورت میشه اولا میگفتم یه پارک منو ببر دلم میگیره باهام دعوا میکرد

خانوادت خبر دارن؟؟میتونی تا اخر این شرایط و تحمل کنی،؟؟

آره میدونن

قبول دارن اخلاق شوهرمو چون جلوی اونام کزده

ولی بابام میگه با این اخلاق شوهرت طلاق بگیری بچتو قبول نمیکنم

آخه مگه میتونم بدون دخترم

خالش خوب باشه میگه دار ولی رفتاراش خلافشو ثابت میکنه اگه مثل خدمتکار کارارو بکنم مواظب بچه باشم همه ...

ببین پای بزرگتر و درمیون بزار مثلا برو به ریش سفید فامیلش یا کسی که ازش حساب میبره برو پیشش بگو یا بهش میگین اخلاقش خوب کنه یا بچشو میزارم ور دلشو میرم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم یبار اینکارو بکن تا یکی باهاش صحبت کنه 

ببین پای بزرگتر و درمیون بزار مثلا برو به ریش سفید فامیلش یا کسی که ازش حساب میبره برو پیشش بگو یا ب ...

با پدرمادرش صحبت کردم اما چه فایده کلا از خدا هم حساب نمیبره

حرفشم تهش اینه تو غر زدی

خب نامرد هر بلایی میخوای سرم میاری بعدش بهت نگم ناراحت شدم

آره میدونن قبول دارن اخلاق شوهرمو چون جلوی اونام کزده ولی بابام میگه با این اخلاق شوهرت طلاق بگیری ...

طلاق بهترین راهه ولی خب بابای شماهم باید بدونه تو چه شرایطی هستید و هم واسه خودتون و هم واسه دخترت عذاب اوره

با پدرمادرش صحبت کردم اما چه فایده کلا از خدا هم حساب نمیبره حرفشم تهش اینه تو غر زدی خب نامرد هر ...

خب ببین چند روز برو قهر دلش واسه تو تنگ نشه واسه بچش حتما تنگ میشه و شاید خدا خواست یکم بهتر شد

طلاق بهترین راهه ولی خب بابای شماهم باید بدونه تو چه شرایطی هستید و هم واسه خودتون و هم واسه دخترت ع ...

طلاق بگیرم دخترم چی میشه بدم به باباش

مادرشوهرم مریض سرطانی

خواهرشوهرم مجرده ولی بی حوصلست و ازدواج نکرده

پیش منم باشه انقدر حساسیت داره رو بچه که ناخنش بشکنه پدر منو درمیاره اینه که بابام قبول نمیکنه

برام دعا کن خواهر