2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفت برام ناآشنا بود چون اطرافیان ما که هرهفته جمع و کباب براهه و پولش مهم نیس فقط خوشی برامون م ...

منم گفتم دستو دلباز خییلی توشون هست

شتید درووری‌های شما جزوه لارجاش باشن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

ببین تو ی خانواده هم نمیشه گفت دونفر شبیه همه اخلاقاشون چه برسه ی استان اما خب من خودم مازندرانیم و اینایی که میگم تا حدودی دیدم دوستای مازندرانی هم داشتم و تو اون هام تقریبا بوده این چیزا

تو بقیه قومیت ها هم خانواده سختگیر و خشک مذهب هست هم خیلی اپن مازندرانی ها اکثرا میانه هستن ینی بین این دوتا 

برخلاف سایر قومیت ها اکثرا غریب نوازن و پشت هم نیستن ینی مثلا ی مغازه دار رشتی اگه ی رشتیو ببینه بهش تخفیف میده ولی ی مغازه دار مازندرانی اگه ی مازندرانی دیگرو میبینه اگه یکمم رو جنسش نکشه خیلیه  

اکثرا رابطه فامیلی خوبی ندارن و بینشون شکرابه 

بازم میگم حالا یادم بیاد