2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من خسیس خیلی کم دیدم همه ماشاللا دست و دل باز همیشه هم همه خونه هم دعوتیم😆 البته تو کرونا یه ...

آره..تازه همیشه بیشتر از چیزی که دارن خرج میکنن مخصوصا برای مهمون و عروسی بچه ها و فامیل

واقعا خیلی خوبن.من عروسشونم ۳ساله اومدم باخیلیا اینجا اشنا شدم واقعا ماهن خونگرم.دستو دلواز.مهمونواز.ساده و مهربون.بی شیله پیله.به شکمم واقعا اهمیت میدن و غذاهای اینجا معرکست به جرات میتونم بگم از همه جا خوشمزتره.و خانوماشون واقعا خاندارن مرداشونم بسیار کاری

خیلی خوب و مهربونن و با اصالت

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چرا بابا...مازندرانی هستم من خودم خیلی به غذا اهمیت میدیم

آره ولی همه اینجوری نیستن خدایی مثلا مردا بیشتریا هیکلین ولی من دیدم تو فامیلامون که زیاد به خودشون اهمیت ندن ولی اکثرا اینجوری هستن 

شادی که ماشالله تو خون هممونه کرونا هم باشه باز ما یه سینی بر میداریم تبل میزنیم میرقصیم😂😂😂😂

خسیس 

چجوری به این نتیجه رسیدی من که مازندرانی هستم نه تا حالا شنیدم نه تا حالا دیدم عجبا

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

اینطور ک من دیدم خیلی شکمو هستن

و خیلی اهل تفریح و بگو بخند و خوش گذرون

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

توشون خییلی هست یعنی به مادیات خییلی اهمیت میدن ولی همشون نیستن  دستو دلباز هم داره البته کمت ...

این حرفت برام ناآشنا بود چون اطرافیان ما که هرهفته جمع و کباب براهه و پولش مهم نیس فقط خوشی برامون مهمه اتفاقا بیشتریا اینجورین