2777
2789
عنوان

بیاین یہ چی بگین من استوری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 50 پست
اینو کہ ھمہ میدونن😂نیاز بہ استوری کردنش نیست

ولی تو تنهایی چه غلطی میکنه اینش مهمه تاحالا از این زاویه بهش نگاه کردی؟

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
یه چیز سوالی بزار که جواب بده مثلا با چی آرامش میگیرید؟

ایوول 

این خوبہ 🤔🤔🤔

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوم یه کلیپ برای رفیق بزار زیرشم بنویس با اینکه قهری میدونم ولی هنوز عاشقمی😎😈

اگرم میخوای کسی دیگ به غیر خودش نبینه همرو هاید کن

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ولی تو تنهایی چه غلطی میکنه اینش مهمه تاحالا از این زاویه بهش نگاه کردی؟

پرام😐

ن😂😂

ولی خب خودم مثل عقانہ ھمیشہ تنھام😂کار خاصیم نمیکنم

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
افرین دیگه چی مثلا

توعم نیاز بہ ریپ خوری داری؟😂

اینو استوری کن 

چقد خوبه که بارونو از پشت پنجره هاتون استوری میکنین 

اخه پنجره های ما مختار پخش میکنن😒

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
اوم یه کلیپ برای رفیق بزار زیرشم بنویس با اینکه قهری میدونم ولی هنوز عاشقمی😎😈 اگرم میخوای کسی دیگ ...

نمیخوام ۳ کنم غرورم بشکنہ😂میخوام خودش بیاد جلو 

پرام😐 ن😂😂 ولی خب خودم مثل عقانہ ھمیشہ تنھام😂کار خاصیم نمیکنم

حدییییییی کاری نمیکنی اره؟؟؟دم دارم یا گوشام مخملیه؟

اعتراف کن فرزندم،درسته یکشنبه نیست ولی اعتراف کن بلکه توشه ی گناهانت کم بار تر شه.

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی هیچ زنی را و هیچ زنی هیچ مردی را ن عوض کرده ن درست کرده است این تحفه ایی ک شما میبینید ده بیست درصد خرابتر شده میتوانید او را بپذیرید مبارکتان باشد اگ ن بروید دنبال کارتان و رهایش کنید
اینو استوری کن  چقد خوبه که بارونو از پشت پنجره هاتون استوری میکنین  اخه پنجره های ما مخ ...

😂😂پاچیدم😂🤣

اره شدیدا🤣🤣

بیا ھمدرد 

بیااا

حدییییییی کاری نمیکنی اره؟؟؟دم دارم یا گوشام مخملیه؟ اعتراف کن فرزندم،درسته یکشنبه نیست ولی اعتراف ...

آہ پدررر

اعتراف میکنم باشد کہ خدایان مرا بیامرزند 

من در خلوتم 

پفک ھم میخورم😂🤣

اوم استوری کن حوصلم سر رفته هر سوالی دارید بیاید بپرسید جواب میدم 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃