2777
2789
عنوان

چرا اینطوری میشه اخه😥😩

143 بازدید | 22 پست

تو یه دوره ای از زندگی طوری شد که از خدا غافل شدم و مشغول چیزای دیگه شدم😔

حالا که پشیمونم و میخوام رابطم باهاش مثل قبل باشه فکر میکنم دیه قبولم نمیکنه،سعی میکنم نمازامو اول وقت بخونم دعای بخونم و... ولی حس میکنم صدام رو نمیشنوه و بهم توجه ای نداره.

چیکار کنم؟؟😢

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭

چیشد ک برگشتی سمتش من الان تو اون دوران غفلت ازشم

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تو یه دوره ای از زندگیم نماز رو کنار گذاشتم و دیگه مثل قبل نشدم نمی‌دونم چرا؟! دیگه هم با خدا مثل همیشه حرف نزدم. شاید بعد از همون دوران روحیه و اخلاقی تغییر کرد و دیگه نه دلی شاد نبودم. نمی دونم؟؟!! 😕😕🤔🤔

چیشد ک برگشتی سمتش من الان تو اون دوران غفلت ازشم

یه مشکلی برام پیش اومده برای اینکه و حل شه ازش کمک خواستم و از گذشتم پشیمون شدم

خواب نمیبرد مرا...💤 یار نمی خرد مرا...💔 مرگ نمی‌درد مرا...🍃 آه چــــــه بی‌بهــا شدم🖤 یک عدد امام رضایی‌ام😍با توکل به خدا و امام رضا به همه ارزوهام میرسم😌🍀بلند بگو آمیـــــن💜😃🤭
اللهم نیدی گناهم

ان شاءالله😢

عزیزم خوشحالم که متوجه شدی این حس ها دام شیطونه توجه نکن اصلااااااااااااااااا

پس چرا دعاهام رو مستجاب نمیکنه وقتی برای نماز صبح خواب میمونم حس میکنم بهم توجه نداره

نمیشه بگی که حواسش بهت نیست.همین که هنوز داری نفس میکشی یعنی حواسش بهت هست...

دلم میخواد کمکم تا به خودش نزدیک شم دعا میکنم بهم توفیق بده برای نماز صبح بیدار شم ولی...

وقتی خواب میمونم دنیا رو سرم خراب میشه

منم تو یه دوره ای از زندگیم نماز رو کنار گذاشتم و دیگه مثل قبل نشدم نمی‌دونم چرا؟! دیگه هم با خدا مث ...

خیلی بده امیدوارم بهمون نظر رحمت کنه

عزیزم خدا خودش گفته در توبه به روی بندگانش  بازه پس به جای این فکرا سعی کن اون کارایی که وظیفه ...

انجام میدم و دلم میخواد خدا هم کمکم کنه و حس میکنم اعمالم رو نمیبینه

صد بار اگر توبه شکستی بازآ..

گل قشنگم خوش به حالت میشه با این حست برام دعا کنی؟؟؟؟؟

خوش به حالت 

عزیزم اینا همه حربه های شیطونه حواست هس؟؟؟

داره ناامیدت میکنه 

رودست بزن بهش تو ناامیدش کن

شیطون کارش عالی نشون دادن گناه یا ترک ثوابه بعد هم بعد انجامش یَاس از مغفرت خدا رو جایگزین لذت اون فعل یاترک فعل میکنه..

یه حدیث قدسی هست که میگه اگر بنده ی من یک قدم به سمتم برداره صدقدم براش برمیدارم وبه سمتش میرم

خوشا به سعادتت برای حال دلت

منم دعا کن خیلی بد شدم خیلی..😔😔😔😔

پس چرا دعاهام رو مستجاب نمیکنه وقتی برای نماز صبح خواب میمونم حس میکنم بهم توجه نداره

نه این غفلت ماهاست

شب زودتر بخواب ساعت گوشیتم کوک کن 

از ته قلبت بخواه که این افتخار رو نصیبت کنه

یه دفتر داشته باش هم برای یادداشت گناهای ریز و درشتت هم شکر گزاری

کم کم گناهات کمتر میشه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند