2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ ابرو

108 بازدید | 8 پست

سلام دخملا من میخاستم ابرومو میکروبلیدینگ کنم 

شیراز هستم ی کلینیک پیدا کردم کارش واقعا خوبه 

اما قیمتی ک گفته بنظرم بالاست  گفت ۱.۲۰۰.۰۰۰ تومن ماندگاریشم یک سال تا یک سال و نیم بنظرتون ارزش داره ؟؟ تولوخدا 

وااا من امروز قیمت کردم 200 تا 300

نکنه مسخرم کردن😶چرا انقدر گرونن مال سماها

عاااشق پیراپزشکیم😍از 27 اسفند شروع کردم به خوندن دعا کنید به هدفم برسم و قبول شم😔امیدوارم که بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی گرون گفته عرفش در گرون ترین حالت ۷۰۰ ۸۰۰ تومنه ماندگاریشم زیر یکساله اگه پوستت چرب باشه کمتر ...

این قیمتی که گفتید در ارزون ترین حالته 

ماندگاریش مربوط به رنگی که استفاده میکنه 

که اگه رنگش اصل باشه بالای یک سال ماندگاری داره 

و البته عمق کار که بستگی به ارایشگر داره 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....
این قیمتی که گفتید در ارزون ترین حالته  ماندگاریش مربوط به رنگی که استفاده میکنه  که اگه ...

این کلینیک نمونه کاراش رو دیدم خیلی طبیعی هست یعنی کارش خوبه منم واقعا دلم میخاد اینکارو کنم اما وقتی قیمت داد یکم ته دلم خالی شد . 

این کلینیک نمونه کاراش رو دیدم خیلی طبیعی هست یعنی کارش خوبه منم واقعا دلم میخاد اینکارو کنم اما وقت ...

میگم عزیزم 

بستگی به رنگی که استفاده میکنه و مهارتش داره 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....