2777
2789

من والا بهترینش رو واس مامان جونم خریدم و حتی یه کیلو هم کم نکرد .ببین از من میشنوی پولت رو هدر نده . من چهار تا ایزی اسلیم و دو تا گلوریا و دو تا بلوبری خریدم . بخدا نمیدونی چقد هزینه کردم اصلا تاثیر نداشتن . هیچکدوم اثر نداشتن . فدای سر مامانم . عوارض هم تا الان مامانم نداشته . ولی من نگرانم که خدا نکرده فردا روز مشکلی پیش نیاد . 

من اینا همه رو یکسره بهش ندادم که بخوره . من زیر نظر مشاور و متخصص تغذیه بهش دادم . خیلی هم جای مطمئنی بود . 

الکی پولت رو هدر نده  اگه میتونی رژیم بگیری یا برو رژیم کتو یا لیمومی . ولی پول برا قرص نده هرگز . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۹ روز دارم‌میخورم ۴ کیلو کم کردم سایزمم به شدت کم شده عوارضم یکم‌بیحالی بود تا ۱۰ روز که اونم رف ...

سلام خوبین. ببخشید شما قرص گلوریا مصرف میکردین نتیجه خوب گرفتین یانه. میخواستم ببینم عوارض نداشته اصلا؟ 

و خدایی که برایم کافیست

سلام من ۹ روز میخورم سه روز پریودیم عقب افتاده امروز نخوردم شما هم عقب افتادین بامصرف قرص پریود شدید واینک من گلوریارو از عطاری تهیه کردم میشه یه عکس از قرصتون برام بفرستین ببینم اصله یانه قرص من یه ماه و ستاره داره رفتم بهش گفتم اصل دوتا داره گفت نه من فیک نمیارمو هزار حرف دیگه🤦‍♀️

سلام من این قرص و خریدم کد شو توی سایت گلوریا سرچ کردم اورجینال بود از وقتی خوردم به شدددت سرگیجه و سر درد دارم بدن م میلرزه و دست و پاهام یخ کرده به نظرم هیچی ارزشش بالا تر از سلامتی مون نیست من دیگه نمیخورم توصیه هم میکنم نخورید دوستان گول تبلیغات شونو کامنتایی که میگن فلان قدر لاغر کردیم بعد مصرف قرص هم نخورید همه ش فیک و دروغه 

سلام من این قرص و خریدم کد شو توی سایت گلوریا سرچ کردم اورجینال بود از وقتی خوردم به شدددت سرگیجه و ...

عزیزم میشه ازت خواهش کنم بگی اصلش رو از کجا خریدی که کدش رو رثجستری کردی اورجینال بوده خواهش میکنم بگو من هر عوارضی هم باشه تحمل میکنم خسته شدم از چاقی و رژیمو ورزش و استپ وزن