2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راحتم هرچی واسم پیش بیادبهش میگم اینکه یکی توخیابون اومدازم خواست دوستش بشم یاحتی ی پیرمرد روی نیمکت نشسته بودم منتظرداداشم بهم گفت خونمون اونجاس بروخونه چای بزار منم فک کردم الزایمرداره اشتب گرفته بعددیدم میگه برومنم میام راضیت میکنم شدم ی گوله اتیش هرچی ازدهنم دراومدبارش کردم همه چیرویایبار ی غریبه ازدوستای فامیلام بودن ازمن خاستگاری کردوخلاصه همه چیو اونم ازماجراهای بیرون میشنوه واسم تعریف میکنه خیلی سادم نه؟

حمدوسپاس پرورگارم 

منظورت از راحتی چیه عزیز

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بیشتر شوهرها ظرفیت ندارن که هرچی پیش میاد رو براشون تعریف کنی بعدا یا طعنه میزنن بهت یا مشکوک مثل عتیقه خودم سال های اول ازدواجم همه چیزو بهش میگفتم ولی همه رو به روم اورد دیگه چند سالی هیچی بهش نمیگم دوست کجا بوده بیشتر دشمن هست 

کلن همه مسائل بیشتر زناشویی

من بعد از اینکه اومدم اینجا یه کم خجالتم رفته 

تقریبا سه ساله اینجا عضوم 

هنوز بازم خجالتی ام 

در مورد همون مسایل زناشویی 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤