چرا بچه هاتون باهم دیگه مقایسه میکنید؟چه اهمیتی داره بچه کی راه بره کی دندون دربیاره،هرچی دیرتر دندون بیاره بهتره دیرترهم خراب میشه مخصوصا که قطره آهنم باید بخورن،بچه من سه ماهگی دندون درآورد۶ماهگی۶تا دندون داشت ولی دیر چهاردست وپارفت نه ماهگی تازه نشست یک سال ویک ماهش بود که راه افتاد بعد از دوسالگی تازه کلمه میگفت الان که سه سالشه تازه جمله میگه بچه ها باهمفرق دارن این زود وراحت دندون درآورد ولی بقیه مراحلش دیرتر اتفاق افتادکه اونم به خاطر وزنش بود یکم تنبل بود هیچ وقتم نگرانش نشدم
خب برای اینکه همه مثل هم نیستن، مقایسه کردن اصلاً کار درستی نیست.
یکی بگه بابا بالاخره ک راه میره بالاخره ک دندون در میاره بالاخره ک حرف میزنه پس چرا هی حرص میخوریم پس چرا هرکیو میبینی واسه 1ماه زودتر کلاس میزارن ک کسایی مثل من هم ک نمیخوام مقایسه کنم اینجوری میشم ک بچم مقایسه کنم
یکی بگه بابا بالاخره ک راه میره بالاخره ک دندون در میاره بالاخره ک حرف میزنه پس چرا هی حرص میخوریم پ ...
دقیقاً مسئله همینه همه بچه ها تو سه چهار سالگی از نظر این توانایی ها به هم میرسن. همونطور که قد و وزن بچه ها وابسته به ژنتیک هست این مسائل هم همینطوره. ربطی هم به هوش و استعداد نداره. متاسفانه تو فرهنگ جامعه ما همیشه یه مسائلی پیدا میشه برای فخر فروشی! مهم اینه که تا این مسائل از محدوده نرمال خارج نشده نگران نباشیم. من و دخترم خیلی شبیه به هم هستیم. هر دو زود راه افتادیم و حرف زدیم. در عوض قد دخترم به من رفته و کوتاهه! طبیعیه من تلاشم رو می کنم که بلندتر بشه ولی خب وابسته به ژن هست و ممکنه اطرافیان بابت قد و هیکل بچه هاشون فخر بفروشن، این من و دخترم هستیم که باید انقدر اعتماد به نفس داشته باشیم که برامون مهم نباشه.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
جواب مادرشوهرتم همینجوری بده بگو بچه ها باهم دیگه فرق دارن بچس دیگه بالاخره کم کم راه میفته بهتره ازاین لحظاتش لذت ببریم،من اصلا بدم میاد کسی اظهار نظر کنه پسر من ۵ماهگی تازه غلت زد من روی خوش به مادرشوهرم نشون نمیدم که حرف بزنه به شوهرمم گفتم خودت جوابشو بده من اعصابم خورد میشه گیر میده به بچه،ولی بعدا فهمیدم پیش خواهرش کفته بودبچه مشکل داره هنوز نمیشینه 😳😳الانم روسیاهیش به ذغال موند بهش گفتم بچه کاملا سالمه تنبلی ودیر حرف زدنشم ارثیه شمائه
ببین دختر من یک ماهگی گردن گرفت و دو ماه و ۲۰ روزه بود غلت زد برای اولین بار و دیگه همییین بوووود تا اواخر ۵ ماهگی که خودش رو غلتون غلتون می برد این ور و اونور. اواخر ۶ ماهگی تااازه نشست.اواسط ۷ ماهگی بود که سینه خیز رفت مثل سربازهای توی جنگ!😆😆 از این به بعد یهو سرعت گرفت، دو هفته بعدش چهار دست و پا رو شروع کرد و همزمان تلاش کرد با کمک مبل ها بایسته و دستهاش رو رها می کرد که بایسته(ترس نداشت کلاً)، شروع ده ماهگیش هم با زمین خوردنهای فراوان و کلی آسیب به خودش راه افتاد.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
نه بچه ای که سالم باشه از تحرکاتش معلومه بعدشم چیز عجیبی نیست که این مراحل واسه هربچه ای متفاوته پسر من وزنش زیاد بود۱۳ ماهگی راه افتاد دختر خواهرم لاغرم هست۱۴ ماهگی راه افتاد ولی خب زودتر حرف زد الکی خودتو نگراننکن بچه ها زود بزرگ میشن ازاین روزاش استفاده کنید