اووف پسر منم دستشو ول میکنه با کله میفته زمین ۷ ماهشه
انقدر ما دوان دوان رفتیم بیمارستان برای ضربه به سر! همون ده ماهگی رو فرش خورد زمین یکی از دندونهاش کمی آسیب دید من تنها بودم با یه دهن پر خون رو به رو شدم نفهمیدم چطور رفتم دندانپزشکی! سرش هم ۱۵ ماهگی شکست! ولی بالاخره بزرگ میشن فقط ما رو نصفه عمر می کنن😊
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
وای نهههه من همش حواسم هس ولی باز میخوره زمین وای 😥
بچه ها همینن درسته باید مراقب بود اصلاً وظیفه والدین همینه ولی خب همین آزمون و خطاها و کنجکاوی ها باعث رشد بجه هامون هست. خونه رو براش امن کن و وسایل خطرناک رو جمع کن، گوشه ها رو هم حتماً با ضربه گیرهای اسفنجی بپوشون، پریزها رو درپوش بذار. کابینتهای پایین رو وسایل پلاستیکی و غیر شکستنی بذار، اسباب بازی هاش تو طبقات پایین اتاقش باشه بعد بذار قشنگ بریز و به پاش کنه و لذت ببره.
چرا 15ماهگی سرش شکست؟ عمل شد؟ حالت بد نشد از ناراحتیو نگرانیو استرس؟ خیلی شیطونه؟ الان ...
سرش به کنج شومینه خورد، بالای ابروش شکست، من تنها بودم صورت غرق خونش رو که دیدم انقدر خودمو زدم داشتم می مردم. بچه رو بغل کردم زنگ زدم مادرشوهرم بیاد بریم دکتر. دکتر با چسب بخیه خیلی حرفه ای زخم رو جمع کرد اصلاً جاش نمونده تقریباً کاملاً محو شده. الان ۴ سالشه از شیطنتهاش کم شده دیگه خانم شده😊