2777
2789

مگه این گوشیا فست شارژ نیست؟

درسته که دیرتر از مدلای دیگه شارژ تموم میکنه ولی تایم شارژ شدنش همونه که!

مثلا گوشیتون چقد طول میکشه تا ۶۵٪ شارژ شه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من اومدم ببینم کیا آیفون پرومکس دارن خخخخ

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من خاموش بشه تا صد درصد بشه نیم ساعت طول‌میکشه

یعنی صفر تا صدش نیم ساعت طول میکشه فقط؟؟

مدل گوشیت چیه؟ios چنده رو گوشیت؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
زمان نگرفتم. دیررر شارر تموم میکنه ولی من خیلی استفاده میکنم معمولیه  فست شارژم هست گلم خوبه& ...

اره انصافا دیر تموم میکنه ولی من حس کردم دیر شارژ میشه!

۲۷٪ بود من زدم به شارژ یک ساعت و بعد بعد شد ۹۵٪ 

اره انصافا دیر تموم میکنه ولی من حس کردم دیر شارژ میشه! ۲۷٪ بود من زدم به شارژ یک ساعت و بعد بعد شد ...

زمان نگرفتم در کل نسبت به بقیه مدلای گوشب حتی 10 ایفون بهترع

من رها هستم و دلیلی برای قید و بند داشتن ندارم
اینجا همه ۱۱ پرومکس دارن بعد من وقتی تاپیک میزنم کیا ایفون دارن کمکم کنید فلان برنامه از کجا پیدا کن ...

من خودم اصلا اهل برنامه ریختن نیستم چون دردسر داره سیبچه هم ندارم هرچی تو اپ استور باشه از همونجا دان میکنم

برنامه های دیگه‌م رو میریزم رو تبلتم که اندرویده

پرومکس ۱۴.۲ اره خیلی سریع شارژ میشه 

پس چرا واسه من از ۲۷ تا ۹۵ یک ساعت و ربع طول کشید😔

اره انصافا دیر تموم میکنه ولی من حس کردم دیر شارژ میشه! ۲۷٪ بود من زدم به شارژ یک ساعت و بعد بعد شد ...

چقدر زیاد

من همون نیم ساعتی که طول میکشه تا حاضر بشم برم بیرون فول میشه شارژش

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
من خودم اصلا اهل برنامه ریختن نیستم چون دردسر داره سیبچه هم ندارم هرچی تو اپ استور باشه از همونجا دا ...

برنامه های پولی اپ استور چطور؟ مثل آناتومی و فارست و ...

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
پس چرا واسه من از ۲۷ تا ۹۵ یک ساعت و ربع طول کشید😔

یکساعت و ربع خیلیه واقعا

نمیدونم

شاید شارژرت خرابه

یا باطریش خراب شده

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍