2777
2789

در ماه های اول بارداری سعی کنین هر روز یه قرص فولیک اسید بخورین. شما در این زمان نیاز به اضافه کردن وزن زیادی ندارین و انرژی زیادتری هم لازم نیست.

خانم ها در دوران بارداری باید دونه ها و مغزهایی که حای کلسیم هستند، بادام و کنجد را مصرف کنن. به علاوه لبنیات کم چرب ضروریه. میزان لبنیات مورد نیاز در روز به اندازه ۳ واحده. می توان گفت هر واحد معادل یک لیوان ماست، شیر یا دو لیوان دوغ هست.

مصرف حبوبات، غلات، میوه و سبزیجات هم برای خانم باردار ضروری است. میزان میوه مورد نیاز ۲ تا ۳ واحد و میزان سبزیجات لازم ۷۰۰ گرم است. با داشتن یک رژیم غذایی درست در بارداری نیازهای بدن برطرف می شه و یبوست هم نمیگیرید.

به علاوه دونستن تغذیه هفته به هفته بارداری تو سه ماهه اول کمک خوبیه.

تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭

دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد پیشم 🙏🏻😭

تورخدا دعا کنید پس فردا بیاد همه چی مون به پس فردا بستس محتاج دعا تون هستم 

مشکلمون حل بشه سر نمازام دعاتون میکنم🙏🏻😭

میشه با دلای مهربونتون دعام کنید اخع شنیدم دعاهای دل مهربون میگیره🙏🏻😭😔

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
  • مصرف شکلات را کم کنین.
  • قهوه را کنار گذاشته یا مصرف اون رو کاهش بدین.
  • چای رو به صورت کم رنگ بنوشید.
  • ماهی های ممنوعه در دوران بارداری: بعضی ماهی ها جیوه زیادی دارد و باید از خوردن آن ها اجتناب کنید. در دوران بارداری ماهی هایی رو انتخاب کنید که مرغوب بوده و جیوه کمی دارن. جیوه می تونه تا یک سال هم در بدن باقی بمونه. از ماهی هایی مثل قزل آلا و سالمون، هفته ای دو بار استفاده کنین. ماهی خال مخالی، کوسه ماهی و شمشیر ماهی از جمله ماهی هایی هستن که باید از مصرف اون ها اجتناب کنین.
  • مصرف پنیر پاستوریزه در بارداری: درسته که گفتیم لبنیات مصرف کنین اما از مصرف پنیرهای غیر پاستوریزه دوری کنید. این پنیرها احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی را افزایش می دن. شما می تونید با خیال راحت از تمامی پنیرهای پاستوریزه استفاده کنین.
  • ماهی رو به هیچ عنوان به صورت خام مصرف نکنین.
  • نخوردن تنقلات مضر در بارداری: رژیم غذایی شما باید سالم باشه. برای یک مادر باردار مصرف موادی مانند چیپس، پفک، غذاهای چرب و شور، کالباس، سوسیس، سس و انواع فست فود مناسب نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.