2777
2789

سلام خانمای گل 

هر کس نیاز مالی داره خصوصی بهم پیام بده که آیدی تل بهش بدم اونجا راهنماییش کنم

یه کار جدید پیدا کردم عالی، درآمد به دلار، ماهی حداقل یه میلیون،، نه بازاریابیه نه نیازی داری با کسی سر و کله بزنی

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینستا ندارم.تروخدا همینجا بگو

تلگرام بیا اینجا سختمه

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

حالا اینو بندازی بعدی چی ماشاله چه خبره تو ۲۸ سالگی ۴ بار باردارشدی ،یه جلوگیری درست حسابی انتخاب کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
آخه قرص اورژانسی خوردم

قرض اورژانسی اسمش روشه ،سالی یه بار دوبار،میشه استفاده کرد نهایت ،روش جلوگیری نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
حالا اینو بندازی بعدی چی ماشاله چه خبره تو ۲۸ سالگی ۴ بار باردارشدی ،یه جلوگیری درست حسابی انتخاب کن ...

سه دفعه باردار شدم  با این اگه درست باشه میشه چهارمی

گلم ن تل دارم ن اینستا ن ایمو کلا فضای مجازی ندارم روبیکا میشه؟ روبیکا دارم

من روبیکا ندارم