2777
2789
یبار مامانم منو فرستاد نوار بهداشتی بخرم کلاس ۴ابتدایی بودم به مغازه داره گفتم آقا نوار میخوام اونم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

وااااااای لنتییییییییییی😂😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂 وااااااای لنتییییییییییی😂😂😂😂😂😂

لعنت ب اون آقاهه😄😄

هیچوقت فراموش نمیکنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامانمینابا همه خاله هام وداییام مینیبوس میگرفتن میرفتن زیارتگاه منو وابجیم رو هیچوقت نمیبردن میگفتن جانیست....

درصورتی ک میتونستن بگن بشینید کف مینیبوس حداقل.‌‌‌‌..مامانم خیلی مهربونه نمیدونم چرا این کارو میکرد

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
چقدر غزت نفس داشتی باریکلا👏👏

کلا سر سخت بار اومدم . ولی خسته شدم از بس نقش پز عالی جیب خالی رو بازی کردم . یه بارم پدرم از مغازه دوستش یه عروسک برام اورد . من خیلی خوشحال شدم . ولی بعد حس کردم پدرم یه جورایی دیده عروسکه مشتری نداره دوستش نمی خواسته اورده برای من . بعد همون دوستش اومد خونه مون عروسک تو دستم دید . حس کردم پدرم شرمنده شد . هر چند دوستش چیزی نگفت

تو جقدر ساده بودی😂

سادگی تو خونه بچه های هم نسل من بود😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کلا سر سخت بار اومدم . ولی خسته شدم از بس نقش پز عالی جیب خالی رو بازی کردم . یه بارم پدرم از مغازه ...

بچه هایی که سخت بارمیان و خیلی مسائلو تو دلشون نگه میدارن واقعا مظلومن