2777
2789
عنوان

خونریزی شدید مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 74 پست
احتمالا معدت خونریزی داشته  مدفوع اکر تو این چند روز رنگ مشکی یا قهوه ای بود 50 درصد خونریزی م ...

خطرداره؟اخه بر عکس همیشه ک معدم ترش میکرد الان یه هفتس معدم خوب شده و اصلا درد نداشتم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسه رسیدن ریه ی بچم آمپول بتا زدم نمیدونیدچ عذابی کشیدم تاخودصب من کل بدنم بیحس و بی جون بود انقدحالموبدکرده بود ی جا آروم وقرارنداشتم نمیدونم چرا اونجوری شدم خیلی شب بدی بود

یه خورده عجیبه ولی اصلا نگران نباش و حتما با رعایت پروتکل های کرونا برو دکتر عزیزم

حالا فردا صبح حتما میرم بیمارستان..چون امشب نمیتونم واقعا

خطر داره؟

اره باید بری دکتر عروس عموم اینجوری شد 3 هفته بستری بود اون روزا زیاد قرص میخورد برا اونا بود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره باید بری دکتر عروس عموم اینجوری شد 3 هفته بستری بود اون روزا زیاد قرص میخورد برا اونا بود 

منم تقریبا روزی ٢٠تا قرص میخورم.نکنه منم بستری بشم..

منم واسه رسیدن ریه ی بچم آمپول بتا زدم نمیدونیدچ عذابی کشیدم تاخودصب من کل بدنم بیحس و بی جون بود ان ...

چرا اینطوری شدی؟از چه لحاظ حالت بد بود؟

خطرداره؟اخه بر عکس همیشه ک معدم ترش میکرد الان یه هفتس معدم خوب شده و اصلا درد نداشتم

خوب اگر زیاد بوده اره 

عروس عموم اینجوری شد 3 هفته بستریش کردن گفتن برا خوردن زیاد قرص هست 

اگر مدفوعت مشکی رنگ بوده یا قهوه ای تیره سریع برو دکتر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
۲۰تا براچی میخوری

کلی مولتی ویتامین و قرصای جور واجور عفونت ادراری تیروئید دارم دفع پروتئین داشتم.قرص فشار میخورم کلی دارو و پمادو...

بدنم جون نداشت فک میکردم دورازجونم سکته کردم بدنم لمس شده حس حرکت نداشتم 

جدی؟وای چ بد.منم حس میکنم حرکتای دخترم کم شده.ولی خودم خوبم فعلا

خوب اگر زیاد بوده اره  عروس عموم اینجوری شد 3 هفته بستریش کردن گفتن برا خوردن زیاد قرص هست&nbs ...

اتفاقا مشکی بود.ای بابا..صبح زود میرم حتما..