2777
2789
عنوان

خونریزی شدید مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تقریبا روزی ٢٠تا قرص میخورم.نکنه منم بستری بشم..

خوب احتمالا مال همون قرصا هست 

حتما برو پیش دکتر دست کم نگیر این از روزی که خونریزیش و تغییر رنگ مدفوع داشت نرفت تا دیگه ببخشید شد مثل اسهال که فقط خون میومد براذهمین بستریش کردن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خداکمکت کنه  .برات صلوات میفرستم انشالله ک جیزی نیست .

مرسی فداتشم لطف میکنی.بخدا تو این بارداری ک بعد از دوسال اقدام ب نتیجه رسیدم با کلی دوا درمون بلایی نبوده ک سرم نره.همش استرس داشتمو مریض بودم.اولش ک هماتوم بعدش پایین بودن زیاد جفت.کرونا گرفتم.ضربان قلب پایین بچه و کلی اکو ..الانم انقباض و درد و بی خوابی و فشارو تیروئیدو کم خونی..بلایی نبوده ک سرم نرفته باشه

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
اتفاقا مشکی بود.ای بابا..صبح زود میرم حتما..

خوب دیگه خطر ناک هست زود برو دکتر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آره بخدا اون امپولو زدم اینجوری بودم تلقین نکن آمپول بتا براجنین ضرری نداره اگه داشت ک نمیزدن

اره نگران نیستم ولی همین خونریزیه بدجور فکرمو مشغول کرده باز استرس گرفتم

خوب احتمالا مال همون قرصا هست  حتما برو پیش دکتر دست کم نگیر این از روزی که خونریزیش و تغییر ر ...

فردا اول صبح میرم بیمارستان حتما.مرسی از راهنماییت عزیزدلم

حتماحتما الان برودکتر ننداز فردا خب بارون باشه مگه چیه؟توبارداری ب بچت فک نمیکنی بخودت فک کن ب شوهرت ...

شوهرم راه دور سرکاره خودم تنهام.الان بخوام برم بیمارستان باید از شهرستان خودمون برم یه شهر دیگه ک راهارو بستن ٩شب ب بعد اصلا نمیزارن کسی بره 

ای بابا شوهرت این شباک نبایدتنهات بزاره حداقل بایدیکی کنارت باشه

اره واقعا بخدا خودم تنهام اگه بدونی چقد اذیت شدم این مدت گریت میگیره ب حالم.اونم بهش مرخصی نمیدنو الانم بخاطر شرایط بد اقتصادی مجبوره بمونه هر ٢۵روزی ۵روز مرخصی داره