2777
2789
عنوان

خونریزی شدید مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دست زدم اولش شوکه شدم جوری ک مطمئن بودم از واژنه ولی از مقعد بود

خب بارداری خوبه از واژان نبوده،وانشالله اینم چیز مهمی نباشه

الانم لباس بپوش حتما حتما حتما ب بیمارستان برو دکترهای زنان وزایمان احتمال زیاد میدونن

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
ن عزیزم الان خیلی وقته کلا رابطه جنسی ندارم باشوهرم بخاطر احتمال زایماان زودرس

الان پاشو وحتما برو بیمارستان

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
خب بارداری خوبه از واژان نبوده،وانشالله اینم چیز مهمی نباشه الانم لباس بپوش حتما حتما حتما ب بیمارس ...

بارون شدیدی میاد اینجا و بیمارستان خیلی دوره بنظرتون تلفنی جواب میدن؟

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

احتمالا معدت خونریزی داشته 

مدفوع اکر تو این چند روز رنگ مشکی یا قهوه ای بود 50 درصد خونریزی معده هست دردم نداره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خب انجام میدادی ولی خب دکترگفته چیزی نیست هموروئیدداری شایدخفیف داری

ولی کلونوسکوبی همه میگن درد داره ترسیدم

احتمالا معدت خونریزی داشته  مدفوع اکر تو این چند روز رنگ مشکی یا قهوه ای بود 50 درصد خونریزی م ...

خطر داره؟

بارون شدیدی میاد اینجا و بیمارستان خیلی دوره بنظرتون تلفنی جواب میدن؟

جواب هم بدن درست حسابی که طبابت نمیشی حتما برو