2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست

عزیزم بدون مدرک هیچی نگو شک دمار از آدم درمیاره تا میتونی مدرک جمع کن میخواست بره خیاطی باید تاکسی میگرفتی میرفتی اطراف خونه زنه ببینی ماشینش اون دور و برا هست یا نه.تعقیبش کن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم بهتره یه برنامه رو گوشی شوهرت نصب کنی که نوتیف همه پیاما رو ذخیره میکنه بعد ازشون اسکرین شات بگیری این میشه مدرک

‌𝑵𝒐 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒓𝒊𝒃𝒆‌ 𝒉𝒐𝒘 𝒄𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑰 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖!•🔐•‌ هیچ کلمهِ ای نمیتونه توضیح بده‌ چقدر عاشقتم دیوانه وار.!•💛•
الان رفته با دوستش بیرون نیست خونه نمیدونم ساعت چند بیاد

عزیزم اگہ میدونی شوہرہ خانومہ خونہ نیس،الان بہ شوہرت زنگ بزن باکلہ میاد،بعدباروشی کہ گفتم اونجامچشونوبگیر

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم بدون مدرک هیچی نگو شک دمار از آدم درمیاره تا میتونی مدرک جمع کن میخواست بره خیاطی باید تاکسی م ...

عزیزم‌شوهرم‌فردا میره از این شهر محل کارش به شهر دیگس

دخترم همه ی زندگیمه 
فکر کنم زیادی حساس شدی، اگه ریگی به کفشش بود که اصرار نمیکرد تو هم بری و باهم برید! مخصوصا که زنگ زد ...

اره هنوز به جاهای باریک کشیده نشده 

شاید فقط از هم خوششون میاد ،

اسی فقط باید مدرک جمع کنه 

ا تباط رو به بهانه های مختلف کم کنه

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __