ببخشید یکم طولانیهولی توروخدا بخونید و کمکم کنید بعد از اینکه من و خانواده پسرعمه شوهرم رفتیم دیدن شوهرم و اونجا شوهرم و زن پسرعمه اش خیلی مشکوک بودن...مثلا شوهرم یهویی جلو من رمز گوشی زنه رو زد درصورتیکه اون رمزشو نگفته بود بهمون...یبارم منو الکی دک کردن وقتی رفتم برگشتم احساس کردمشوهرم یهچیزایی داره بهش میگه...گذشت تا اینکه دوروز پیش شوهرم اومد مرخصی..از همون روز که اومده مدام اصرار میکرد بریم خونه ی پسرعمم اینا منم بهونه میاوردم تا اینکه گوشی منو برداشت بجا من به زن پسرعمه اش پیام داده بود که امروز میریم پیشش ماهم وقت نشد صبح بریم عصر هم همینطور بعد دم غروب بلند شد حسابی تیپزد همون لباسی که براش خریده بودم و میگفتم همیشه بپوش ونمیپوشید رو پوشید و اصرار کرد بریمزشته بابا گفتم نه من نمیام..گفت باشه حداقل بریم خونه خواهرم چون توهمون محله است منم قبول مردم اونجا اصرارکه حالا تا اینجا اومدیم بیا خونه اینا بریم
بخت باهات یار نبوده عزیزم ☹️ خب ایرانسل من اون رو چطور روی گوشی خودت نصب کردی ؟ بعد پرینت خط رو برات ...
نه شماره اونو تو ایرانسل من خودم وارد کردم میتونم تماساش چک منم اما اگه اون دیده باشه که دیگه زنگ نمیزنن از اونجا میرن تماس تصویری...دیشب که شوهرش نبود خیلی باشوهرمچت میکرد...از این حرصممیگیره که پیامها پاککرده فکر میکنه من نفهمیدم داشت به اون پیاممیداد خب اگه چیزه خاصی نبوده پس چرا پاک کرده پس چرا تا وقتی رفتم پیشش فوری خارج شد الکی رفت توگالریش بعدم بلند شد از کنارم....وقتی شوهرش اومد دیگه اصلا انلاین نشد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!