2777
2789
عنوان

خانوما میشه کمکم کنید با گریه دارم می نویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2091 بازدید | 151 پست
بخت باهات یار نبوده عزیزم ☹️ خب ایرانسل من اون رو چطور روی گوشی خودت نصب کردی ؟ بعد پرینت خط رو برات ...

نه شماره اونو تو ایرانسل من خودم وارد کردم میتونم تماساش چک منم اما اگه اون دیده باشه که دیگه زنگ نمیزنن از اونجا میرن تماس تصویری...دیشب که شوهرش نبود خیلی باشوهرم‌چت میکرد...از این حرصم‌میگیره که پیامها پاک‌کرده فکر میکنه من نفهمیدم داشت به اون پیام‌میداد خب اگه چیزه خاصی نبوده پس چرا پاک کرده پس چرا تا وقتی رفتم پیشش فوری خارج شد الکی رفت تو‌گالریش بعدم بلند شد از کنارم....وقتی شوهرش اومد دیگه اصلا انلاین نشد

دخترم همه ی زندگیمه 
نه شماره اونو تو ایرانسل من خودم وارد کردم میتونم تماساش چک منم اما اگه اون دیده باشه که دیگه زنگ نم ...

خودشم خیلی مشکوک میزد یجورایی نگران بود همش گوشیش به دستش بود ازمنم پرسید دیشب نمیخوای چیزی بگی گفتم نه...چطور مگه گفت هیچی احساس میکنم میخوای به چیزی بگی

دخترم همه ی زندگیمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنه اگه خوشش نمیومد پس شوهرمن رمزشو از کجا می دونست..با دیشب چرا رفته بود روبروی شوهرم تا من اومدم ف ...

خبر تازه ای نشد؟؟؟؟ خدا کمکتکنه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
خبر تازه ای نشد؟؟؟؟ خدا کمکتکنه

نه دیگه دستم به هیچ جا بند نیست شوهرم رفت و معلوم نیست کی بیاد اونجاهم راحت باهاش در ارتباط میشه‌ دیگه منم اینجا فقط خودخوری

دخترم همه ی زندگیمه 
نه دیگه دستم به هیچ جا بند نیست شوهرم رفت و معلوم نیست کی بیاد اونجاهم راحت باهاش در ارتباط میشه‌ دی ...

اصلا رابطه نداشتین باهم اسی؟؟؟؟ 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

عزیزم گریه نکن ارزشش رو نداره 

فعلا بیخیال شو 

شاید واقعا چیزی بین اونا نباشه 

ولی کلا شوهرت مشکل داره بعد ۱ماه چرا نباید رابطه بخواد؟ ادم سردی بوده؟؟؟؟ یا کارش ومشغله ذهنیش زیاد شده؟ 

شوهرم اومد خونه بهش گفتم بریم دوباره دنبال حلوا اونم گفت باشه بریم فقط بهش بگو داخل نمیریم بیاره دم ...

ای بابا،،،ان شاا،،،برنامہ ایرانسل من رونمیفہمہ ومدرک دستت میاد،گریہ نکن گلم❤

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حس خانوما هیچوقت دروغ نمیگه ، عزیزم قطع رابطه ی کامل کن باهاشون وگرنه زندگیت خراب میشه

اتفاقا میخوام وقتی شوهرم اومد بیشتر برم و‌بیام بلاخره یبار جستی دوبار جستی ملخک اخر بدستی ملخک شاید یهو یه کاری کنن بشه برام مدرک

دخترم همه ی زندگیمه