2777
2789
عنوان

میگن واکسن فایزرو تایید کردن واس استفاده ی هفته ی اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂اره البته تا اونموقع کسی زنده بمونه خوبه 

دیگه هرکسی میخواد زنده بمونه باید رعایت کنه

لطفا اگه امضامو دیدین برام صلوات بفرستین و بهم بگین واستون صلوات بفرستم مرسی❤❤❤
😂😂😂😂😂😂اره البته تا اونموقع کسی زنده بمونه خوبه 

روزی 400 نفر تا خرداد حساب کنیم چن نفر میشن ینی فقط خودشون نیستنا روزی 400 تا خانواده داغدار میشن خدا دور کنه ازمون

اینجوری که بوش میاد چین از خیلی وقت پیش واکسن تولید کرده به نظرم واسه پولش هم که شده حداقل ...

اینجوری میگن چون امارشون هم پایینه 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
اونکه بله بیشتر از یکماهه تو تولیده

خب مام همونو میگیم ک الان تاییدش کردن 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
ینی یه روزی میاد ماهم واکسن بزنیم خلاص بشیم😍

انشاءالله گلم

ا

نه من خوندم ک ایران فقط 21 میلیون خریداری کرده بقیشو گفته ک واکسنی ک خودمون تولید کردیم رو تا خرداد ...

یه دکتری من دیدم میگفتن که بیست درصد کل کشور واکسینه بشن پاندمی کنترل میشه و نیازی نیست کل کشور واکسینه شن با توجه به اینکه تعداد زیادی از مردم هم مبتلا شدن،که احتمالا با کادر درمان و بیماران زمینه ای واکسیناسیون شروع میشه

روزی 400 نفر تا خرداد حساب کنیم چن نفر میشن ینی فقط خودشون نیستنا روزی 400 تا خانواده داغدار میشن خد ...

خب دیگه الان ک واکسنش درست شده حدقل مردم باید بیشتر رعایت کنن تا وقتی ک برسه

خب دیگه الان ک واکسنش درست شده حدقل مردم باید بیشتر رعایت کنن تا وقتی ک برسه

بعضی ب فهمیدن مقاومت میکنن کسی رو میشناسم ک کرونا گرفته رفته تو صف نون میگه خب کسی نیس برام خرید وته باید برم بیرون 

بعضی ب فهمیدن مقاومت میکنن کسی رو میشناسم ک کرونا گرفته رفته تو صف نون میگه خب کسی نیس برام خرید وته ...

اره دیگه هستن کسایی ک میگن اصلا کرونایی وجود نداره😂

نه گلم بد متوجه شدین اونی که وارد ایران شد واکسن انفلوانزاست و حدود۱۹۰هزار تومنه

ما حرف ایران رو نزدیم

واکسن کووید در کشور انگلستان از ۱۴آذر برای گروههای حساس و کادر درمان آماده تزریقه و بعد از اونها مابقی مردم

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍