برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
نه عزیزم واکسن فایزرو هم گفتن حالا درستو غلطشو نمیدونم
عزیزم واکسن انفولانزاست باید شهریور میومد الان اومده
واکسن کرونا احتمالا سال اینده شهریور به ما میرسه
نزدیک ۴۰ هزار تا واکسن کرونا خریداری شده برای مشاغل حساس مثل پرستارها و دکترا و کسانی که بیماریهای حساس دارند
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
امروز بریتانیا اولین کشوری در جهان است که واکسن ویروس کرونا ساخت مشترک فایزر - بیو اِن تِک (Pfizer-BioNtech) را برای استفاده عمومی تایید کرده است.
سازمان نظارت بر فرآورده های دارویی و بهداشتی بریتانیا - ام اچ آر ای - گفته است که استفاده از این واکسن باعث ایجاد تا ۹۵ درصد حفاظت در برابر ابتلای به ویروس کرونا خواهد شد. این سازمان اجازه استفاده از این واکسن را از هفته آینده داده است.
مرحله اول واکسیناسیون برای آسیب پذیرترین افراد از جمله بیماران سالمند و آسیب پذیر، می تواند در طی چند روز آغاز شود.
دولت بریتانیا پیشتر ۴۰ میلیون واحد از این واکسن را سفارش داده که برای واکسیناسیون ۲۰ میلیون نفر کافی است.
درسته یه خبر درمورد واکسن انفولانزا هم بود واکسن کرونا نیومده ولی برای استفاده تایید شده
اونکه بله بیشتر از یکماهه تو تولیده
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️