2777
2789
عنوان

میگن واکسن فایزرو تایید کردن واس استفاده ی هفته ی اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 42 پست
بله انگلیس داره دوشنبه می زنه

ب ما ک فعلا نمیرسه ولی بازم خداروشکر 

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
عزیزم واکسن کووید اومده

ولش کن زر میزنه همون لیاقتش کروناگرفتنه

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم واکسن فایزرو هم گفتن حالا درستو غلطشو نمیدونم

عزیزم واکسن انفولانزاست باید شهریور میومد الان اومده

واکسن کرونا احتمالا سال اینده شهریور به ما میرسه

نزدیک ۴۰ هزار تا واکسن کرونا خریداری شده برای مشاغل حساس مثل پرستارها و دکترا و کسانی که بیماریهای حساس دارند

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

امروز بریتانیا اولین کشوری در جهان است که واکسن ویروس کرونا ساخت مشترک فایزر - بیو اِن تِک (Pfizer-BioNtech) را برای استفاده عمومی تایید کرده است.

سازمان نظارت بر فرآورده های دارویی و بهداشتی بریتانیا - ام اچ آر ای - گفته است که استفاده از این واکسن باعث ایجاد تا ۹۵ درصد حفاظت در برابر ابتلای به ویروس کرونا خواهد شد. این سازمان اجازه استفاده از این واکسن را از هفته آینده داده است.

مرحله اول واکسیناسیون برای آسیب پذیرترین افراد از جمله بیماران سالمند و آسیب پذیر، می تواند در طی چند روز آغاز شود.

دولت بریتانیا پیشتر ۴۰ میلیون واحد از این واکسن را سفارش داده که برای واکسیناسیون ۲۰ میلیون نفر کافی است.

عزیزم واکسن انفولانزاست باید شهریور میومد الان اومده واکسن کرونا احتمالا سال اینده شهریور به ما میر ...

درسته یه خبر درمورد واکسن انفولانزا هم بود 

واکسن کرونا نیومده ولی برای استفاده تایید شده

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
درسته یه خبر درمورد واکسن انفولانزا هم بود  واکسن کرونا نیومده ولی برای استفاده تایید شده

اونکه بله بیشتر از یکماهه تو تولیده

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
امروز بریتانیا اولین کشوری در جهان است که واکسن ویروس کرونا ساخت مشترک فایزر - بیو اِن تِک (Pfizer-B ...

اره منم اینو خوندم

نه من خوندم ک ایران فقط 21 میلیون خریداری کرده بقیشو گفته ک واکسنی ک خودمون تولید کردیم رو تا خرداد ...

😂😂😂😂😂😂اره البته تا اونموقع کسی زنده بمونه خوبه