2777
2789
عنوان

واقعا دارم غصه میخورم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا راشکر ندا جان
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
پسر من تا دو سالگی فقط آبگوشت میخورد نه تخم مرغ نه ماست نه میوه الانم که سه سالشه لب به میوه نزده اما غذا تقریبا همه چی میخوره وزنشم معمولیه صبور تر باش و خودت و بچه رو سر غذا اذیت نکن میکس کردن کار خوبیه نگران بعدش نباش
غذاشو بریز توی یه ظرف بزرگ و زیرش هم چیزی پخش کن بذار خودش بخوره. سیب زمینی سرخ کرده یا تکه های موز یا حتی نون تخم مرغ آبپز
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
غذاشو بذار داخل بشقاب و بذار روی میز که هر وقت دلش خواست بخوره ،شما فکر میکنین بچه ها متوجه نمیشن ،در صورتیکه بچه ها متوجه همه چی هستن ،با بچه بخاطر غذا خودتون رو ناراحت نکنین ،گشنش باشه میخوره ،اگر دیگه نخورد حتما دلیل دیگه ای داره
خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
مثلا دختر من فقط جلو تلویزیون گول میخوره و غذا میخوره یا اینکه تو گوشی کلیپ بچه گونه ریختم میدم دستش میخوره
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
ریحانه من کامل درکت میکنم دخترم 3ماهه دیگه 2سالش تموم میشه این بچه ازانواع میوه ها تا لبنیات شیرموزوشیرکاکائووماستوپنیر بستنی وبیسکوییت وخلاصه هرچی فکرش بکنی بدش میاداصلا حاصرنیس لب بزنه تا6ماهه پیش افتضاح بود باهیچی گول نمیخورد نه تلویزیونی نه بازی نه بچه حالاهم همونطوره ها هیچی هیچی دوس نداره ولی رو اپن آشپزخونه باکلی وسیله وادااصول وحرف زدن غذاشومیدم چون بزرگترشده عاقلترشده اینم بگم صددرصدازدندوناشه غصه نخور من تجربشودارم فقط بایدتحمل کنی امیدوارتم نمیکنم ولی وقتی دندوناش دربیادخیلی بهترمیشه الان اوج سن دندوناشه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اره برنجم میکس کن ولی نه زیاد. احتمالا داره دندون درمیاره لثه هاش حساس شده دوس نداره چیزی بخوره. میکس کردن و ابکی کردن بهترین راهه. اگه از این روشا جواب گرفتی تاپیک بزن تا خوشحال بشیم ما هم
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...