2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

elllhammmmmm جان گفتنش یه مشکله نگفتنش یه مشکل اگه نگی عزلب وجدان تا اخر عمر ولت نمیکنه اگرم بگی هزارتا مشکل دیگه بهتره یه جوری به پدرت بگی که بی احترامی نشه و دست از این کاراش بکشه 

مثل ساحل ارام باش 🙃 تا بقیه مثلدریا  بی قرارت باشن 
عزیزم منم مشکل تورو داشتم وبه مامانم نگفتم  تا اینکه ۷ روز پیش بر اثر تومور مغزی فوت کرد منم ...

عزیزدلم رفتم تاپیکات خوندم خدا به دلت صبر بده 😭😭😭منم بی مادر بزرگ شدم از ۴سالگی ندارمش کاملا درکت میکنم روحش شاد الهی که خدا بهت صبر بده

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔

با یه شماره ناشناس خودت یا خواستگارت یا هر کس دیگه زنگ بزنین به بابات تهدیدش کنین بگین ما از فامیلای اون خانوم هستیم وروابط شما رو فهمیدیم واگه دست از کارت نکشی پشیمونی بزرگی در انتظارته .یا تهدید کنین جفتتونو میکشیم .خلاصه خلتقیت داشته باش کاری کن کلی بترسه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
یه خواهر دارم هنوز کوچیکه

آهان خب دیگه خانه از پای بست ویران است 

بابات باید دیگه عاقل بشه دست ازین کاراش بکشه بگه من دختر بزرک دارم چند وقت دیگه داماد دار و نوه دارد میشم باید ول کنم این چیزارو . حتی مامانت برای بابات مهم نباشه شما دوتا دختر خیلی باید براش مهم باشین . اگه پسرم بودین مهم نبود ولی دختر حساسه بگو بابا این کارایی ک تو داری می‌کنی در حق مامان یه روز دامن خودتو میگیره یکی در حق دوتا دخترت می‌کنه خدا نکنه ولی مامان تو هم عزیز پدر مادرشه شادیش برای مامان بابای خودش مهمه. ولی اونا باید همیشه دختر خودشونو غمگین ببینن زندگی سرد و متلاشی شده

زندگی زیبا دوستت دارم ...
خرج خورد و خوراکم به زور جور میشه اصلا به پس اندازه نمیرسه

پس درد بابات چیه بزن گوشیشو بشکن تا نتونه بخره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
با یه شماره ناشناس خودت یا خواستگارت یا هر کس دیگه زنگ بزنین به بابات تهدیدش کنین بگین ما از فامیلای ...

😑نمیرسه برعکس لج میکنه 

خیلیییییی بابام شر هست🤦‍♀️حتی همسایه ها هم میگن خیلی شره

😑نمیرسه برعکس لج میکنه  خیلیییییی بابام شر هست🤦‍♀️حتی همسایه ها هم میگن خیلی شره

اوه اوه .برو مشاوره ببین راهنمایبت میکنن من چیزی به ذهنم نمیرسه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم