2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل مامانته نه شما

وقتی پای خانواده وسطه

پس میشه مشکل همه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

مگه میشه زنی متوجه خیانت شوهرش نشه مطمعن باش میدونه فقط به روی خودش نمیاره

الان شوهرم داشت سر سفره میگفت دوستش عکس دوست دخترشو نشونش داده داشتم سکته میکردم گفتم من اگر روزی زنشو ببینم بهش میگم حواسش بیشتر به زندگیش باشه گفت مطمیین باش زنش هم میدونه برو خودش نمیاره ولی من باور نمیکنم مگه میشه بدونی و باز مهربون باشی 

بجاش سوهرمو و پسرعموم کتک زدم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وقتی جدا نمیشه و غصه میخوره چرا بگم آخه چطور می‌تونم بگم میترسم بلایی سرش بیاد

بهش نگو 

ولی با شیرین زبونی و دلبری کردن برا بابات اموالتون رو به نام خودت یا مامانت برنه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
پسرعموتو کتک زدی؟

چه کتکی دوتا زدم تو سر پسر عموم و با قاشق چندبار شوهرمو زدم مردا دیگه خیلی پرو شدن 

اره حرصم گرفت از دست مردا 

خداروشکر فقط بدهکاری هیچ اموالی نداریم

خوب بهذمامانت بگو پس انداز بذا خودش جم کنه یه روز به دردش میخوره 

واقعا ما زنا دشمن همدیگه هستیم اون زنایی که با مرد متاهل دوست میشن از داعش بدترن