2777
2789
عنوان

خیانت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 96 پست

بابای دوستم زن دوم گرفتت. اونم چه زنی. زن پیش باباش کار میکرد دو تام بچه داشت از شوهر قبلیش. دوستم خودش رو به اب و اتیش زد ولی باباش اون زن رو ول نکرد. زن مثل چیز به بابش چسبیده بود و انگار مسخ خودش کرده بود. شما هم هر چی بگین فایده نداره. بهتره به روی مادرتون نیارین. پدرتونم اگه گوش به حرفتون نده فایده نداره. اگه بگین فقط حرمتها بینتون از بین میره و برای شما که الان نامزد دارین اصلا شرایط خوبی نمیشه. ممکنه پیش خانواده نامزدتون ابروتون بره. به جاش به مادرتون کم کم یاد بدین که باباتونو هندونه زیر بغلش بزاره. خودتون تو خونه سر باباتونو گرم کنین به بهانه های مختلف. تولد. سالگرد ازدواج. عید و مهمونی و دورهمی خانوادگی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
بابای دوستم زن دوم گرفتت. اونم چه زنی. زن پیش باباش کار میکرد دو تام بچه داشت از شوهر قبلیش. دوستم خ ...

والا اصلا تو خونه بند نمیشه

حتی توی مناسبت هم بیشتریا‌ش نیست یا اگرم باشه سرش توی گوشیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم

سلام واقعا متاسفم 

ولی یه سوال دارم بابات از وقتی که با این خانم هست رفتارش با مادرت تغییر کرده؟ 

از اونجایی که گفتید بابات لجبازی میکنه بش بهتره خرابش نکنید

اره یکم تغییر کرده مخصوصا وقتایی که باهاش میره بیرون

اگه تغییر کرده نگران کننده هست😔😔

به مامانت بگو بیشتر به بابات برسه طوری که از اون طرف جلو بزنه 

کاش میشد به بابات میگفتی که به مامانم کم توجی کنی نمیتونم صبر کنم من از همه چه خبر دارم 

البته وقتی که واقعا میبینی خیلیی تغییر کررده و رفتارش بد دشده

اگه تغییر کرده نگران کننده هست😔😔 به مامانت بگو بیشتر به بابات برسه طوری که از اون طرف جلو بزنه&nb ...

مامانم در حدی که میتونه به خودش میرسه

بیشتر از این پولی بهش نمیده که خرج خودش کنه 

اگرم بهش بگم کلی دردسر دیگه هست😞

مامانم در حدی که میتونه به خودش میرسه بیشتر از این پولی بهش نمیده که خرج خودش کنه  اگرم به ...

خیلیی ناراحتم😔

واقعا نامردیه مردی سراغ رابطه ای دیگری بره و اولین شریک زندگی شو بهش کم توجی کنه😔

درهرصورت شما مواظب باش تا کار به جای باریک نرسیده به مامانت نگی چون خیلیییی نارحت میشه و شب روز غصه میخوره زندگی شون تلخ میشه ولی هوای مامان تو خیلیی داشته باش